Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Tomtebogatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1909163
  • Bostadsrätt
  • 116 m2
  • 4
  • 12 950 000 kronor
  • 1 902 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

116 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörPå eftersökt adress i Birkastan återfinns denna genomgående och ljusa våning med två balkonger och utsikt över takåsarna. Våningen är varsamt och enhetligt renoverad med påkostat platsbyggt kök, stilfulla badrum, två fungerande kakelugnar samt en mängd vackra bevarade attribut anno byggnadsåret. Välskött förening med mycket god ekonomi och låg avgift. Möjlighet till garageplats i närområdet.
En rymlig och möblerbar hall välkomnar dig och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i form av tre platsbyggda garderober och ett serveringsskåp. Sällskapsrum och matsal belägna i fil mot Tomtebogatan med stort ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Sällskapsrummet inrymmer en stor soffgrupp och fungerande kakelugn. Matsal med plats för stora middagar som avnjutes med tänd brasa på vintern eller öppen balkongdörr på ljumma sommarkvällar.
Mot föreningens innergård med utsikt över Birkastans vackra takåsar finner du våningens kök med utgång till stor balkong i bästa sydvästläge för många soltimmar. Påkostat platsbyggt kök i ek med ovanligt mycket förvaring och stora arbetsytor på den vackra bänkskivan i Grigio Perlasten. Köket är fullt maskinellt utrustat med spishäll, fläkt, diskmaskin, micro och kyl/ frys från Miele samt ugn från SMEG. Köket ger matplats åt 4-6 personer.
Rogivande master bedroom som vetter mot föreningens innergård och får stort ljusinsläpp med tilltaget fönster. Här ges en generös yta åt stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Längs båda sidor finns tidstypiska platsbyggda garderober som är uppförda i enhetlig tidstypisk stil. Lägenhetens andra sovrum vetter mot lugna Tomtebogatan med högrest fönster där plats för säng med möblemang ges.
Stort helkaklat badrum med golv och bänkskiva i Carrara marmor och exklusiva detaljer. Rymlig duschyta med vikbara väggar i klarglas och inbyggd takdusch. Infällt handfat vilar på platsbyggd kommod med vacker marmorskiva och god förvaring samt tvättmaskin undertill. Vägghängd WC-stol samt golvvärme. Gästtoaletten i enhetlig stil med golv i Carrara marmor och exklusiv kommod. FöreningBostadsföreningen Volontären 12 u.p.a är en välskött förening som förvärvade fastigheten 1921 och upplåter 25 lägenheter med andelsrätt om en total lägenhetsyta om cirka 1.407 kvm samt innehar en lokal om cirka 130 kvm. I avgiften ingår värme, vatten. Leverantör av kabel-TV och bredband är ComHem. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. I månadsavgiften tillkommer obligatoriskt tillägg för ComHem (149 kr i månaden) samt hissavgift (76 kr i månaden).
Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam innergård med grill och sittmöblemang, tvättstuga i gårdshusets källare samt soprum och två cykel- barnvagnsrum.
Lägenheten disponerar förråd i källarplan Fastighet Vacker fastighet som stod färdigställd 1907. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
1980/1990 - Ny el
1984/1990 - Stambyte i gatu- och gårdshus
2001 - Fasadrenovering och renovering av tvättstuga
2007 - Gårdsrenovering
2011 - Renovering av balkonger
2016 - Installation av hiss i gatuhus samt renovering av tak
2017 - Byggnation av två nya lägenheter samt lägenhetsförråd Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.