Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Tomtebogatan

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1917367
  • Bostadsrätt
  • 34 m2
  • 2
  • 3 700 000 kronor
  • 1 547 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

34 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörI ljuva Birkastan ges chans till denna ljusa och yteffektiva lägenhet om två rum och kök med vackra högresta fönster, ljusbehandlat trägolv, en magnifik takhöjd och över 3m till tak. Här ges ett tilltaget vardagsrum med fönster mot lugn innergård där yta för soffgrupp med möblemang samt matplats åt 2-4 personer ges. Rogivande sovrum vetter även det mot innergård med rymlig spegelgarderob som löper längs vägg där plats ges för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang.
Avhängningsvänlig och välkomnande hall med klinkergolv leder vidare in till sällskapsdel, kök och sovrum. Köket går i lantlig känsla med vita luckor som ramas in väl av passande beslag och massiv bänkskiva i trä. Maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll, fläkt och ugn. Lägenheten har separat toalett och badrum med dusch. Toaletten nås från hall och är helkaklat med franskt bistrokakel på vägg med svart klinker på golv. Handfat med kommod i mörk träslag samt rund belyst spegel på vägg och WC-stol. Badrummet är helkaklat med vita plattor på vägg och klinker på golv. Rymlig duschyta från kabin med skjutbara duschväggar. Handfat med vit kommod och praktisk förvaring nedtill samt belyst badrumsskåp ovanför. I hörn är toppmatad tvättmaskin placerad. Tillstånd finns att bygga dörr ut mot gården från vardagsrummet.
Från denna adress bor du i navet av Birkastan där du finner populära Rörstrandsgatan ett kvarter ifrån med sitt stora utbud av butiker, caféer och restauranger som Kaffeverket och Mellqvist. Vattenära Karlbergs Slott med sina vackra grönområden hägrar strax nedanför med utmärkta promenadstråk för motion och söndagsaktiviteter. FöreningBrf Modellen 8 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Modellen 8 med adresserna Tomtebogatan 8 och Birkagatan 29. Fastigheten förvärvades under 2012. Föreningen upplåter 25 lägenheter med bostadsrätt, innehar 1 lägenhet med hyresrätt (dolt kapital) samt 6 lokaler med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan uppgår till 1.886 kvm och lokalytan till 349 kvm. Kabel-TV och bredband levereras via ComHem samt Bahnhof. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer med 139 kr i månaden. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 3,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1,5 % av årets basbelopp.
Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga i källarplan, cykel-carport samt en innergård med grillmöjlighet och utemöblemang. FastighetVacker fastighet som stod färdigställd 1906. Framöver kommer stammar och fasad att ses över enligt underhållsplanen. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
2016 Renovering fönster.
2015 Filmning och inspektion av stammarna vilka bedömdes vara i gott skick.
2015 Renoverades tvättstugan.
2015 Byggdes nya balkonger.
2015 Renoverades fasad mot innergård.
2014 Renoverades delar av trapphuset.
2013 Nya hissar installerades, takrenovering.
1970 Byte V/A stammar i kök och badrum. Partiella stambyten görs i samband med renovering av kök och bad.
1970 Byte el-stigare.Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.