Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Tomtebogatan

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1980270
  • Bostadsrätt
  • 71 m2
  • 3
  • 6 800 000 kronor
  • 2 787 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

71 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörHär ges chans att förvärva en magnifik trerummare på eftertraktad Vasastansadress med alla tänkbara originalattribut som kan önskas. Lägenheten präglas av genomgående tilltagen takhöjd med höga fönster, burspråk och två vackra kakelugnar som alla speglar en svunnen tid som bevarats väl i en välskött förening med låga avgifter.
Välkomnande rymlig hall med klädkammare och stor avhängningsyta med plats för möblemang samt barnvagn. Generös sällskapsdel i öppen planlösning till kök med djupa fönsternischer och höga fönster som ger ett härligt ljusflöde. Fungerande kakelugn i sällskapsdel som ger plats för såväl stort möblemang samt matplats för 6-8 personer. Modernt och fräscht kök i vit färgskala med exceptionell förvaring, fullt maskinellt utrustat (inkl. tvättmaskin). Harmoniskt sovrum intill kök, perfekt som barnrum alternativt kontor. Master bedroom med magnifikt burspråk och fungerande kakelugn som ger rummet en inbjudande karaktär. Här finns gott om plats för dubbelsäng och sängbord samt ypperlig förvaring i walk in closet och intilliggande klädkammare. Stilsäkert och rymligt badrum, ljust och helkaklat med dusch samt glasad duschvägg, wc, handfat med kommod och spegelskåp.
Till lägenheten hör ett stort och rymligt källarförråd.
På denna adress bor du på en lugn och sansad gata men där liv och rörelse lurar bakom kvarteret. Birkastans paradgata Rörstrandsgatan lämnar ingen besviken. Dina kommande söndagar kommer bli bestående av frukost, lunch eller middag på välkända Non Solo bar eller Mellqvist Café & bar. Förespråkar du natur har du vackra Brunnsviken och Hagaparken en härlig promenad bort och Vasaparkens fantastiska grönska alldeles närliggande. FöreningBrf Elda med kärlek är en mycket välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som registrerades 1999. Föreningen består av ett gathus och ett gårdshus som inrymmer totalt 32 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt samt tre lokaler med hyresrätt. Föreningen har en oerhört bra ekonomi med endast 4096kr/kvm i lån. Juridisk person accepteras inte som ägare. Bredband levereras via fiber genom Stockholms stad och ingår i månadsavgiften. Kabel-TV levereras via fiber genom Sappa eller Viasat där medlemmen tecknar och bekostar avtal. Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp båda debiteras köparen.
För närvarande finns inga planerade avgiftsförändringar.FastighetVälskött och mycket vacker fastighet med byggår 1909. Fastigheten Eldaren 4 ägs och förvaltas av föreningen. Föreningens medlemmar disponerar exceptionella gemensamhetsutrymmen i form av en stor och härlig innergård med gott om utemöbler samt grill, cykelparkering, föreningslokal med spa och bastu samt en generös tvättstuga. Dessa bokas enkelt via föreningens onlinebokning.
Urval av genomförda renoveringar;
2020 Målning av portik
2019 Tätning av källarutrymme
2018 Installation fastighetsnät
2017 Brandgasventilation
2017 Fönsterrenovering
2016 Upprustning av gårdshus och inredning av bostäder
2014 Renovering av gårdsbjälklag
2013 Målning av trapphus
2012 Vindsbyggnation
2012 Stambyte gatuhus
För mer information se bilagda dokument.Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.