Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Torsplan

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1841384
  • Bostadsrätt
  • 92 m2
  • 4
  • 11 995 000 kronor
  • 5 240 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

92 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörYtterst eftertraktad planlösning med bästa läge i fastigheten på våning 26. Här erbjuds två terrasser i söderläge och magnifika panoramafönster i samtliga rum som ger en oslagbar panoramavy över hela Stockholms innerstad med himlen som närmsta granne. Bostaden har öppen, social planlösning med separat matsal. Stort badrum med tvättpelare samt gäst-wc!
Juridisk person accepteras som ägare.
FöreningBrf Helix är en s.k. äkta bostadsrättsförening som består av 137 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt samt tre lokaler med hyresrätt. Föreningen äger och förvaltar fastigheten marken Stockholm Helix 1 som har en area om 856kvm.
Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play som är modern kommunikationsplattform där du som boende själv kan skräddarsy vilka tjänster som önskas efter eget behov. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften.
Föreningen har ett avtal med Stockholm Stad Parkering som innebärande att medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra 69 p-platser. Om medlem tackar nej till plats har Stockholm Stad Parkerings rätt att hyra ut platsen till annan. Föreningen kan såldes inte garantera att 69 platser alltid är tillgängliga för föreningens medlemmar. Medlemmar har dock förtur vid vakans avseende de 69 p-platserna.FastighetNorra tornen är ritade av OMA på uppdrag av Oscar Properties.
Föreningens medlemmar disponerar gemensamt generösa faciliteter såsom biograf, gym, vinbar, gästlägenhet, cykel- och barnvagnsrum. Utöver dessa extraordinära faciliteter erbjuds en gemensam takterrass på 34 våningen. Alla lägenheter förses med avfallskvarnar för matavfall. Plast och restavfall hanteras genom anslutning till stadens sopsugsanläggning. Övrigt avfall hanteras i återvinningskärl.Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.