Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Västmannagatan

Få mer info
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1960966
  • Bostadsrätt
  • 42 m2
  • 2
  • 3 795 000 kronor
  • 2 251 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

42 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörVälkommen till denna väldisponerade och inbjudande 2:a på populära Västmannagatan. Här erbjuds ett mycket bra boende med smart planlösning, fullt utrustat kök och fint badrum med tvättmaskin. Trevliga sällskapsytor med vardagsrum med både matplats och soffgrupp samt stora fönster med bra ljusinsläpp högst upp i huset.
Mycket populärt område med närhet till fina grönområden i Hagaparken, Vanadisbadet, Odenplans puls samt fina kommunikationer med bussar, t-bana och pendel. I området runt Odenplan finns massvis av trevliga kaféer, restauranger, butiker, gym och mataffärer. Ett mycket trevligt område att verkligen trivas i.
Bostaden disponeras enligt nedan:
Välkomnande hall med mycket bra utrymmen för ytterkläder och skor. Vitmålade väggar som ger en ljus och fin entré.
Fint sällskapsrum med bra ytor att inreda med både stor soffgrupp och matsalsbord. Öppen planlösning mot köket från matplatsen. Stora fönsterpartier med mycket bra ljusinsläpp. Vitmålade väggar och parkett på golvet.
Bra arbetsköks med gott om förvaring i över och underskåp. Utrustat med spis, ugn, micro och kyl/frys. Öppen planlösning mot matplats och vardagsrum.
Sovrum med plats för stor säng. Här finns även mycket gott om förvaring i garderober samt klädkammare. Fina fönsterpartier med bra ljusinsläpp.
Mycket fräscht badrum kaklat i ljusa färger. Fullt utrustat med tvättmaskin, dusch, handdukstork, handfat med komod samt wc.
Välkommen på visning till denna mycket trevliga och inbjudande 2:a på fina Västmannagatan.FöreningBrf Sleipner är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2008. Föreningen består av 23 bostadsrätter, 2 lägenheter med hyresrätt (dold tillgång) samt ett garage om 330 kvm.
Föreningen har en stabil ekonomi och inga planer på att ändra sina avgifter.FastighetFöreningens hus byggdes 1965 och är i gott skick. I husets källare finns garage och uthyrningen sker genom Stockholm Parkering. Gemensam tvättstuga finns i källaren, förråd till lägenheten finns på vinden. Det finns ett bra grovsoprum, cykelrum, barnvagnsrum samt en fin innergård med utemöbler och grill.
Utförda renoveringar på huset:
2010 - stambyte, badrum, tvättstuga, soprum
2011 - fasad, balkonger
2012 - utbyte av värmeväxlare
2015 - målning av trapphus, hiss
2017 - gårdsbjälklag och gårdsrenovering
Under våren/sommaren ska fönster renoveras.Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.