Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden, Vikingagatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1845672
  • Bostadsrätt
  • 58 m2
  • 2
  • 5 995 000 kronor
  • 1 593 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

58 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörI ljuva Birkastan ges chans till denna sagolika, ljusa och trivsamma sekelskifteslägenhet fördelad om två rum och kök. Stor balkong i sydost mot innergård. Här återfinns magnifika spröjsade fönster och väl tilltagen takhöjd.
Avhängningsvänlig och möblerbar hall välkomnar och blir till lägenhetens knutpunkt som leder vidare till samtliga delar. Kök öppnas upp från hall med utgång till bostadens balkong. Fullt maskinellt utrustat. Vardagsrummet vetter åt andra hållet och ger plats för både soffgrupp och matmöblemang. Sovrummet är beläget jämte köket med stor garderobsvägg.
Bostadens badrum är i anslutning till sovrummet där duschhörna erbjuds. WC:n är smart placerad i hallen. Stora klädkammare finns både i hallen och i vardagsrummet. Ger plats åt allt som man önskar få förvarat.
Från denna adress bor du i navet av ljuva Birkastan med Rörstrandsgatan knappt ett kvarter ifrån där du ett av Stockholms största utbud av restauranger och caféer på samma gata. Mellqvist kaffebar är ett säkert kort för både frukost och lunch som på kort tid fått konkurrens av Lillebrors Bageri med starka kopplingar till Valhallabageriet som troligtvis har några av dom farligaste bullarna i stan. Vackra Karlberg med kanal och grönområden förgyller varje morgonpromenad och hägrar med kort avstånd från porten. Från Sankt Eriksplan avgår både tunnelbana och buss som tar dig till Stockholms resterande stadsdelar där även Vasaparken tar vid. FöreningBrf Eldaren är välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som omfattar adresserna Vikingagatan 14-16 och upplåter 36 lägenheter med bostadsrätt samt innehar fyra lägenheter med hyresrätt (dolt kapital) samt 3 lokaler med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan uppgår till 2.690 kvm och lokalytan till 130 kvm. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp som betalas av köparen samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Juridisk person accepteras ej medlemskap i föreningen. Värme, vatten, grundutbud av kabel-TV samt bredband ingår i avgiften. Obligatorisk balkongtillägg 50 kr månaden tillkommer i avgiften. Föreningen äger marken. FastighetVacker fastighet som stod färdigställd mellan 1911 och 1913. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;
2019 renovering av fönster i trapphus, 2018 energibesiktning samt brandbesiktning, 2017 högtrycksspolning, 2015 stambyte i en av lokalerna, hissrenovering på Vikingagatan 16, 2012 byggnation av balkonger och uteplatser, 2008 fasad- och takrenovering, 2006 gårdens beläggning renoverades, 1985 byte av elstigare, 1978 - 1985 stambyte.Läs mer
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.