Rapportera

Bostadsrätt till salu, Nacka, Västra Finnbodavägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
  • 2158890
  • Bostadsrätt
  • 112 m2
  • 4
  • 13 500 000 kronor
  • 5 497 Kronor

112 m2 lägenhet till salu i Nacka

InteriörNu saluförs detta unika och svårslagna boende i det eftertraktade området Saltsjöqvarn. Med Stockholms inlopp som närmsta granne och fri utsikt över Gröna Lund, Skansen, Djurgården och Lidingö, finner vi detta fantastiska boende med ca 50 m2 terrasser. Genomgående fint skick och smakfulla lösningar av hög kvalitet. Belägen högst upp en fastighet med en otroligt välskött förening med solid ekonomi och låg belåning.
Ett fantastiskt läge på denna bostad med närhet till både stadskärna och Nacka med dess vackra natur och reservat. Här bor du nära stan med oändliga möjligheter till kommunikation. Gå utanför dörren och välj hur du vill resa. Du kan ta båten till Nybrokajen på 17 minuter, bussen till Slussen på 5 minuter eller cykeln till slussen på 10 minuter.
Välkomnande och luftig hall med plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden möts vi av havsutsikt från såväl kök, vardagsrum, matsal och master bedroom. Köket är rymligt och mycket smakfullt renoverat 2015. Här finns ugn, spishäll, diskmaskin, kyl samt frys. Från köket leder en rejäl köksö i Carrara marmor som naturligt övergår i hemmets sociala matbord och som även rymmer en hel del förvaring. Det eleganta flödet fortsätter och övergår till en loungedel som omges av både terrass och inglasad balkong. Vägg-i-vägg finns TV-rummet som enkelt kan göras om till matsal, sovrum eller annat önskemål. Till lägenheten finns dubbla balkonger och en svårslagen terrass med många soltimmar från morgon till kväll och en fantastisk utsikt. Den inglasade balkongen med inbyggd infravärme skapar ett härligt och mysigt uterum även de kallare dagarna om året.
Totalt finns idag två sovrum; ett master bedroom med walk-in closet och en egen balkong, och ett sovrum med en extra utgång till terrassen. Det finns även två badrum, ett med dusch, WC, handfat och kommod och ett med badkar, fönster, handfat, kommod och tvättmaskin/torktumlare.
I hela lägenheten finns högkvalitativ ljudanläggning med tolv högtalare, av märkena Bower & Wilkins samt Sonos, elegant integrerat genomgående i hela lägenheten och terrass. Vackra elementskydd platsbyggda av det lokala snickeriet klär alla element i en stilren design. Generellt sett är det här ett hem som andas smartness, kvalitet och livsnjutning och måste upplevas på plats!FöreningVälskött förening med mycket god ekonomi med låg belåning. Lån per kvm bostadsrättsyta uppgick år 2019 till ca 5 773 kr. Inga beslutade avgiftsförändringar finns. (Kontrollerat med styrelse 2020-09-29)FastighetFastigheten Sicklaön 37:8, Nacka Kommun återfinns på Västra Finnbodavägen 7 A och B och byggdes år 2004. Total boyta uppgick 2019 till 2 031 m2 fördelat på 27 st lägenheter. Välskött fastighet och fasad! Varje lägenhet har även tillgång till ett eget förråd om ca 8kvm i källarplan som nås genom en säkerhetsdörr.
Det finns en gemensam tvättstuga med två maskiner, en torktumlare, torkskåp och mangel. Det finns även en gemensamhetslokal där man kan ha smärre fester, möten eller bara gå och spela pingis en kväll. I anslutning till lokalen finns även badrum, dusch och bastu.
Garage och parkering finns i fastigheten. Möjlighet att ta över befintligt parkeringsavtal. Kostnaden är 1000 kr per månad. Varje hushåll har förtur till en plats.
Gemensamt cykelförråd på gatuplan finns att disponera.
Utförda underhåll;
Fastigheten är mycket välskött och löpande underhåll har generöst utförts genom åren.
Senast är:
2020 Stamspolning
2019 Fuktspärr (garantiärende)
Eventuella kommande projekt är etablering av kärl för hushållsavfall och renovering av altaner på plan -2. Dessa täcks i de avsättningar som gjorts. (Kontrollerat med styrelse 2020-09-29)Läs mer

Klicka dig vidare för att få mer info om bostaden...

Denna bostad ligger i Nacka - klicka här för mer info.