Rapportera

Bostadsrätt till salu, Heby, Adress ej angivet

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1563238
  • Bostadsrätt
  • 100 m2
  • 1 895 000 kronor
  • 5 475 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
När du har upprättat dig som användare kan du gratis bli länkad vidare till originalkällan för denna annons. Läs mer om hur vår tjänst fungerar...
Mäklarcentrum
Rolf Larsson
Telefon: 070-5110950
rolf@maklarcentrum.se

100 m2 lägenhet till salu i Heby

Nu planeras ett nytt bostadsområde i Harbo som andas nytänkande och kreativitet, kvarteret kommer att präglas av blandad bebyggelse av bostadsrätter som fristående villor och parhus.

Etapp 1 kommer bestå av 9 st fristående villor 100 kvm.
Etapp 2 kommer bestå av 8 st marklägenheter 75 kvm.

Husen har en modern arkitektur med strama linjer där stora fönsterpartier ger fantastiskt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen bjuder in till umgänge med nära och kära. Alla har egen carport, förråd och uteplats. Ett perfekt boende för er som vill ha frihet men inte ansvaret för en egen villa.
Påkostat och genomtänkt grundutförande med möjlighet till olika tillval efter eget tycke och smak - allt för att du ska kunna skapa ditt drömboende!

Bostäderna kommer ligga lugnt och skönt i ett lummigt och barnvänligt område intill småhusbebyggelse och öppna fält.
I Harbo bor du med bra pendlingsmöjligheter till Uppsala, ca 40 km resväg. Goda allmänna kommunikationer, 39 bussavgångar mot Uppsala dagligen.

Äntligen byggs det bostadsrätter i Harbo – välkommen att vara med i den spännande utvecklingen du med! Bokning för lägenheterna startar nu, kontakta mäklaren för mer info.
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
När du har upprättat dig som användare kan du gratis bli länkad vidare till originalkällan för denna annons. Läs mer om hur vår tjänst fungerar...

Denna bostad ligger i Heby - klicka här för mer info.