Rapportera

Fritidshus till salu, Gotland, Lärbro, Hellvi Kyrkebols

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1817148
  • Fritidshus
  • 72 m2
  • 2 640 m2
  • 5
  • 2 895 000 kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Bertwig Fastighetsförmedling AB
Hjalmar Bertwig
Telefon: 0722-113300
hjalmar@bertwig.se

Kalkstenshus från 1800-talet i Hellvi med före detta brygghus och lada

I den mysiga strandsocknen Hellvi finns nu möjlighet att förvärva denna pittoreska kalkstensgård med flera fina utflyktsmål runt hörnet. En kulturskatt uppförd på 1800-talet där historien och karaktären är påtaglig interiört som exteriört.
Gårdsbilden med mangårdsbyggnad, före detta brygghus och lada i kalksten skapar en mycket trivsam inramning och miljö.
Flera större och kostsamma renoveringar är genomförda i närtid såsom nytt badrum samt nytt tak både på mangårdsbyggnad och före detta brygghus. Det före detta brygghuset och ladan skapar en en fantastisk kombination och flexibilitet att ta emot gäster samt duka upp för fest. Man kan med fördel vistas här året runt om man önskar och en stor familj får plats då det finns hela 4 sovrum i mangårdsbyggnaden och 2 sovrum i det före detta brygghuset.

Hellvi och norra Gotland har verkligen blommat ut och erbjuder fantastiska utflyktsmål. I Valleviken finns sandstrand, restaurang Sjökrogen samt en hamn som sommartid erbjuder båtutflykter till Gotlands "enda" skärgård. Färskt bröd, stenugnsbakad pizza och hög kändisfaktor hittar du på Rute Stenugnsbageri. Gotlands kanske mest spännande badstrand och kalkbrott - Smöjen ligger i närheten och likaså S:t Olofsholms samt Hidevikens sandstränder. Bungenäs och fåröfärjan ligger ca 15 min bort med bil och närmaste livsmedelsaffär i Lärbro är ca 5-6 km bort.

Denna bostad ligger i Gotland - klicka här för mer info...