Rapportera

Fritidshus till salu, Borgholm, Öringstigen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1689367
  • Fritidshus
  • 143 m2
  • 766 m2
  • 5
  • 3 975 000 kronor

Drömboende nära havet!

Tänk...att få bo vid havet med bara 200 meter till badstranden!

Ett elegant och påkostat hus av hög klass med fint läge nära hav och bad mellan Borgholm och Köpingsvik. Den här fina villan passar er som söker efter ett boende utöver det vanliga eller kanske för er som letar efter ett exklusivt fritidsboende med gott om plats för familj och gäster. Väl disponerad planlösning med stort vardagsrum, allrum med kakelugn, stort kök med burspråk, två badrum, tre sovrum, tvättstuga och garage. Garageuppfarten rymmer två bilar.
Mycket fin trädgårdstomt med insynsskyddad altan på baksidan.

Här bor ni bara 200 meter från områdets badstrand och 450 meter till områdets båthamn.

Björkviken/Solbergaområdet är ett trivsamt område bebyggt med villor och fritidshus vackert beläget vid havet mellan Borgholm och Köpingsvik.

Till affärer, service, skola i Borgholm är det ca 2,5 km. Till affär och skola i Köpingsvik är det ca 2 km.

Besiktigat!

Ett elegant hus som bjuder på en öppen trivsam planlösning med stora och väl tilltagna rum. Smakfull ekparkett från Kährs Golv är genomgående i alla rum.

Här finns välkomnande hall med exklusivt marmorgolv från Ryssland, Rosa Aurora, ljus tapet på väggar och vitmålat tak. Garderob med skjutdörrar. Valv mot kontor och kök.

Kontor/sovrum med ekparkettgolv, ljus tapet på väggar och vitmålat tak.

Stort kök med burspråk vid matplats. Ekparkettgolv, ljus tapet på väggar och vitmålat tak. Skåpsinredning i ek utrustat med spishäll, fläkt med kåpa, micro, ugn, diskmaskin, kyl och frys.

Allrum med öppet mot kök och stort fönsterparti mot altan som ger ljus och rymd. Fin kakelugn som ger skön värme. Ekparkettgolv, ljus tapet på väggar och vitmålat tak.

Stort vardagsrum med stora fönster mot norr och söder som ger fint ljusinsläpp. Gott om plats för såväl mat som sittgrupp. Ekparkettgolv, ljus tapet på väggar och vitmålat tak.

Toalett/duschrum med plastmatta på golv, kaklade väggar och vitmålat tak. Utrustat med wc, tvättställ, spegelskåp och klädkammare.

Toalett/duschrum renoverat 2009 med klinkergolv med golvvärme, kaklade väggar och vitmålat tak. Utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp, dusch med välvda glasdörrar och handduksvärmare.

Sovrum med ekparkettgolv, ljus randig tapet på väggar och vitmålat tak. 4 garderober.

Sovrum med ekparkettgolv, ljus tapet på väggar och vitmålat tak. 2 garderober.

Tvättstuga med plastmatta på golv, vitmålad väv på väggar och vitmålat tak. Utrustat med tvättmaskin, tvättho, VVB, Luftvärmeanläggning/ventilation, städskåp och 4 garderober.

Stort isolerat garage med klinkergolv, vitmålade väggar och tak. Här finns inspektionsluckan till grunden. Centraldammsugare.

Denna bostad ligger i Borgholm - klicka här för mer info...