Rapportera

Villa till salu, Borgholm, Bågsträngsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1530618
  • Villa
  • 220 m2
  • 1 250 m2
  • 6
  • 6 900 000 kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
När du har upprättat dig som användare kan du gratis bli länkad vidare till originalkällan för denna annons. Läs mer om hur vår tjänst fungerar...
Ölandsmäklaren
Ölandsmäklaren
Telefon: 0485-770 00
info@olandsmaklaren.se

Borgholm - Arkitektritad tvåplansvilla med magnifik utsikt!

Exklusivt boende med mycket fint läge nära havet i Dovreviken 1 km från Borgholms centrum.

Arkitekten har i samverkan med ägaren skapat ett hem utöver det vanliga med ljus, rymd och med gott om plats för såväl familj som gäster. För att ta tillvara på Ölands speciella ljus, sol och naturens skiftningar har man utvändigt stora altaner,balkonger och en härlig innergård där du kan njuta av sol och lä.

En mycket tilltalande tvåplansvilla med väl disponerad invändig yta om 220 kvm. Generösa ytor, påkostade materialval, ljusa toner och många ljusinsläpp ger en trivsam atmosfär och havet känns alltid nära med vacker havsutsikt från flera rum och uteplatser. Övervåning med sovrum, nästan helkaklat badrum och ett stort elegant kök/allrum med högt upp i tak och stora fönster som ger ljus och rymd, braskamin och utgång till den stora balkongen/altanen mot havet. Bottenvåning med allrum, tre stora sovrum, relaxavdelning med spabad och bastu, toalett, välkomnande hall och tvättstuga/groventré.

För gästerna, tonåringarna eller kanske för mor och far finns fint gästhus byggt i samma fina stil som villan, inrymmande allrum med kök, sovalkov och badrum, och för barnen eller barnbarnen finns en charmig lekstuga även den byggd i rätt stil. Isolerat garage/förråd. Fin hörntomt med uppvuxna träd och buskar.

Dovreviken är Borgholms nya exklusiva villaområde med ett 60-tal villor och fritidsvillor byggda under 2000-talet. Här bor du vid havet med härliga strövområden inpå knuten och på tio minuters gångavstånd har du service och affärer i Borgholms centrum. Till områdets fina sandstrand är det ca 300 meter.

Borgholm är Ölands enda stad med komplett utbud av service, affärer och skolor t.o.m. högstadiet. Sommartid blomstrar den lilla staden upp till att bli en av Sveriges populäraste turistorter med brett utbud av restauranger, nöjen och butiker.

Bottenvåning:

Stor välkomnande hall med högt upp i tak, elegant kalkstensgolv med golvvärme och takfönster och spotlights som ger fint ljus. Vitmålade väggar och vitlaserade trätak. Här finns också ett väl tilltaget kapprum med plats för skor och hatthylla.
Allrum med askparkettgolv och golvvärme, vitmålade väggar och vitmålad gipsskiva i tak. Musikanläggning/TV ingår. Utgång till altan.
Stort sovrum med skeppsgolv i ek och golvvärme, vita väggar/fondvägg och vitmålad gipsskiva i tak. Stor garderob/walk-in-closet.
Stort sovrum med skeppsgolv i ek och golvvärme, sandfärgade väggar/fondvägg och vitmålad gipsskiva i tak. Stor garderob/walk-in-closet.
Groventré/tvättstuga/pannrum med grafitgrått klinkergolv med golvvärme, vitmålade väggar och tak. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk, jordvärmeanläggning/VVB. Utgång .
Sovrum med askparkettgolv och golvvärme, vitmålade väggar och vitmålat tak. Förvaringsutrymme.
Relaxavdelning med ljusgrått klinkergolv med golvvärme, sandfärgat kakel på väggar och vitmålat tak. Här finns plats för samvaro och relax och utrustat med spabad, rejäl bastu med havsutsikt och stor dusch. Spotlights i tak i både relaxavdelningen och bastun.
Toalettrum med grått klinkergolv med golvvärme, ljusgrå väggar och vitmålat tak med spotlights. Utrustat med wc, tvättställ, spegel och badrumsinredning.

Övervåning:

En trappa upp ligger det stora fina allrummet/köket med magnifik utsikt mot havet. Högt till tak ( 2,50 m - 4,20 m) och stora fönsterpartier ger ljus och rymd. Utgång till stor balkong/altan på två sidor av huset och med fin kontakt med havet.
Braskamin ger skön värme när ölandsfåken ryter utanför knuten. Stilrent med askparkettgolv, vitmålade väggar och vitlaserat trätak. Kök från Tibro med vitmålade luckor, grå arbetsbänkar och elegant smårutigt och svart kakel ovanför bänkar. Rostfria vitvaror från Husqvarna - kylskåp, frysskåp, diskmaskin, varmluftsugn, micro, induktionshäll och fläkt.
Stort sovrum med askparkettgolv, vitmålade väggar och vitlaserat trätak. Utgång till balkong/altan. Stor garderob/walk-in-closet.
Toalett/duschrum med ljust klinkergolv med golvvärme, sandfärgat kakel på väggar och vitlaserat trätak. Utrustat med wc, tvättställ, spegel, badrumsinredning och dusch med välvda glasdörrar.
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
När du har upprättat dig som användare kan du gratis bli länkad vidare till originalkällan för denna annons. Läs mer om hur vår tjänst fungerar...

Denna bostad ligger i Borgholm - klicka här för mer info.