Rapportera

Villa till salu, Borgholm, Löttorp, Eksnapvägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
  • 2269550
  • Villa
  • 143 m2
  • 1 106 m2
  • 5
  • 1 295 000 kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Som förstagångsköpare betalar du 15 kr. för den första dagen och därefter 150 kr. per 7 dagar i ett löpande abonnemang. Det är ingen bindningstid utöver den pågående abonnemangsperioden. Läs mer...

1 km från Sandvik - villa/fritidshus med 3 lägenheter!

I Stenninge, bara 1 km från den vackra kustbyn Sandvik, ligger den här villan passande för såväl permanent- som fritidsboende. Idag är villan inredd med 3 små lägenheter om 1, 1 1/2 samt 2 rum. Välutrustade med köksutrustning, badrum och luftkonditionering/värmepump i varje lägenhet. Perfekt generationsboende - för två - tre familjer som vill köpa ett prisvärt fritidshus tillsammans eller kanske för dig som vill bo billigt genom att nyttja en lägenhet och hyra ut de andra två. Vill man nyttja villan som enfamiljsbostad så är det lätt ordnat.
En lägenhet uthyrd - 2 lägenheter lediga för köparen.

Här bor Du med vackra alvarmarker inpå knuten och med promenadavstånd till den idylliska kustbyn Sandvik med fiske/gästhamn, badstrand, restauranger och året runt öppen affär. Till Borgholm är det ca 3 mil. Till Löttorp ca 1,5 mil. Bra bussförbindelser och nära hållplats.

2- rumslägenheten består av en stor och rymlig hall. Ut från hallen kommer man till vardagsrummet med köksdel utrustat med elspis, fläkt och kyl/frys. Här finns gott om plats för soffgrupp och köksbord, vardagsrummet går även att dela av för ex kontor eller ett matsalsbord. Sovrum med 3 garderober. Badrum med wc, dusch och tvättställ.

1 1/2- rumslägenheten består av ett stort rum/sovrum som lätt går att dela av för en sovdel och en sällskapsdel. Kokvrå utrustat med elspis, kyl/frys, sovrum samt badrum med wc, dusch och tvättställ.

1 rumslägenheten består av ett stort rum/sovrum som lätt går att dela av för en sovdel och en sällskapsdel, samt ett litet förråd. Kokvrå utrustat med elspis och kyl/frys. Badrum med wc, tvättställ och dusch.

Gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt förråd.

Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden

FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Som förstagångsköpare betalar du 15 kr. för den första dagen och därefter 150 kr. per 7 dagar i ett löpande abonnemang. Det är ingen bindningstid utöver den pågående abonnemangsperioden. Läs mer...
Denna bostad ligger i Borgholm - klicka här för mer info.