Anmäl fel på Bostadsdeal

Det är viktigt för Bostadsdeal att våra användare är glada och nöjda. Vårt mål är att skapa den ultimata tjänsten för människor som söker bostad i Sverige.

Har du ett förslag till förbättring, ett problem eller en dålig upplevelse i förbindelse med en av våra tjänster, anmäl då problemet till vår ansvarige för kundnöjdhet på kundnojdhed@bostadsdeal.se, som därefter återkopplar snarast. Trots att våra tjänster används av många tusen människor årligen gör vi vårt bästa för att alltid förhålla oss till den enskilde användaren, dennes situation och behov. Vi VILL ha nöjda användare!

Har du ett problem - anmäl det då till Bostadsdeal!

På Bostadsdeal.se kämpar vi hårt för att göra bostadsmarknaden överskådlig för alla på bostadsmarknaden, oavsett om man är hyresgäst, köpare, hyresvärd eller säljare.

På Bostadsdeal.se har vi en nöjdhetsgaranti som säkrar att alla våra kunder blir nöjda. Nöjdhetsgarantin gäller i följande situationer:

  1. Om du hittar en annons på en bostad som inte längre är ledig får du dels refunderat din aktuella abonnemangsperiod och dels får du en sju dagars gratis abonnemangsperiod.
  2. Om du har köpt ett abonnemang och inte varit uppmärksam på att abonnemanget förnyas automatiskt, refunderar vi primärt obrukta abonnemangsperioden inom rimlighetens gränser.


Om du inte är nöjd av den ena eller andra anledningen, skicka då en anmälan av problemet till oss på kundnojdhed@bostadsdeal.se - så återkopplar vi snabbt tillbaka.

Bostadsdeal.se kontrollerar bostadsannonser efter udvalt data. Du kan läsa mer om det här. Om du som användare upplever att en annons inte är korrekt beskriven eller att bostaden inte längre är ledig, så skicka in en anmälan - och om vi bekräftar att det är ett fel kompenserar vi dig med ett kostandsfritt abonnemang på 7 dagar!

Vi tar alla inskickade anmälningar av problem eller fel i annonser ytterst allvarligt och svarar alltid tillbaka samma dag inom normal öppningstid.

Recensioner av Bostadsdeal på Trustpilot

Vi är glada för våra många nöjda kunder som skriver recensioner av oss på Trustpilot. Du kan läsa våra recensioner på Trustpilot här: https://se.trustpilot.com/review/www.bostadsdeal.se