Tillbaka till översikten

Roliga nyheter för den som vill hyra radhus!

tisdag 24. oktober 2017

Just nu har byggandet av 800 nya bostäder i Flemmingborg planerats klart och kommer börja byggas i slutet av det kommande året alternativt i början av 2019. En del av bostäderna som byggs kommer vara radhus men det kommer även vara bostadsrätter och lägenheter. I andra ord, perfekt för de som söker att hyra radhus! Är du en av dem som vill hyra radhus? Då borde du gå in på  https://www.bostadsdeal.se/hyra-radhus.aspx där du kan få en överblick av marknades utbud, både för att hyra långsiktigt samt kortsiktigt.

I samma område byggs för nuvarandet även förskolor, torgmiljöer samt gångstråk så att alla, oavsett ålder, ska kunna trivas i området. Utöver finns det planer på att rusta upp Flemingsbergsparken som ligger alldeles i närheten. De involverade i genomförandet är Riksbyggen, Huge bostäder samt Brabo. Även Concent är med via ett markandsvisningsavtal.

Samtidigt planerar byggnadsnämnden att bytta ytterligare radhus fast längre Söderut i Lund. Enligt Björn Abelson (S), ordförande i byggnandsnömnden i Lund, sker det mycket saker i Lund för nuvarandet. Bland annat planeras det ett byggande nära stadsdelsparken Nobelparken, i de så kallade parkkvarteren. Planerna handlar om byggande av sju olika stadsdelskvarter. Dessa stadsdelskvarter ska bestå av flerfamiljhus samt radhus för både uthyrning samt försäljning. Kort och gott verkar det vara bra tider för det som vill hyra radhus