Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Bostadsrätt till salu, Stockholm Gärdet/Djurgården, Smedsbacksgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 2341459
  • Bostadsrätt
  • 56 m2
  • 2
  • 6 000 000 kronor
  • 2 714 Kronor

Detta sökresultat är inte längre aktivt.

Klicka här för att söka liknande bostäder på Bostadsdeal.se!

56 m2 lägenhet till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

InteriörNu saluförs Gärdets bästa 2 r.o.k. högt upp i huset på våning 7 med en stor balkong i sydväst med en oslagbar utsikt över Stockholm. Lägenheten är exceptionellt bra planerad för sina kvadrat och du får attribut så som en vacker öppen spis, stor balkong i soligt läge, en walk in closet samt ett stort matrum som även kan byggas om till sovrum. Hela bostaden badar i ljus tack vare hörnläget med stora fönster i två väderstreck.
Vardagsrummet ligger i sydvästläge och här har du förutom utgång till balkongen en fungerande öppen spis samt originalparkett på golv. Det finns plats för både soffa, tv-möbel samt annan möblering. Ljusa väggar samt ett stort fönsterparti med utsikt ned mot staden.
Sovrummet är rymligt och har ett stort hörnfönster med utsikt bort mot Gärdet och Kaknästornet. Här finns även plats för en garderobsvägg eller skrivbordshörna för den som så önskar.
Köket är renoverat med smakfulla material och har bekvämligheter som diskmaskin, gott om arbetsyta, mikro och intilliggande matplats med plats för upp mot 8-10 personer. Bostaden är i ursprungligen en trea där nuvarande matrum räknas som ett extra sovrum. Från både kök och matrum har du fantastisk utsikt bort mot Värtahamnen och Stockholms inlopp.
Gott om förvaring finns i en elegant lösning i hallen samt i en stor walk in closet intill hallen. Det finns även ett förråd i källaren som disponeras till lägenheten. Lägenhetens badrum är stambytt och helkaklat i ljusa nyanser utrustat med dusch, wc, handdukstork och en kommod samt väggskåp för förvaring.
På vinden finns entrén till föreningens gemensamma takterrass med underbar utsikt. Den är mycket trevlig att använda för bjudningar som mingel eller middag en sommarkväll. Föreningen har även en mycket välskött och grönskande trädgård där man på sommaren kan sitta vid långbord och grilla.
Belägen i en skuldfri, välskött förening med de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen har fortfarande dold tillgång i form av 3 hyresrätter. Gärdet är en grön oas känd för sina milsvida grönområden och trevliga restauranger. Lugnt och mysigt område nära in till stan men har samtidigt oändliga möjligheter till rekreation. Här bor du på bästa läge omringad av dess kännetecken så som Tessinparken och Gärdesfälten. Dina grannar är stans trevligaste restauranger som Paraden vilken snabbt blivit Gärdesbornas favorit. Några kvarter ner ligger populära Fältöversten med all dagligvaruservice där du kan inhandla helgbuketten och florera i Stockholms bästa matbutik Sabis. Varmt välkommen att bo riktigt bra!FöreningenBrf Trängen 1 är en äkta bostadsrättsförening belägen på [xxxxx] 3 och består utav består av 70 lägenheter varav 3 st hyresrätter. Efter en omfattande fönsterrenovering har samtliga fönsterglas i huset bytts ut till ekonomiglas vilket innebär att föreningen kommer att kunna sänka sina uppvärmningskostnader framöver. Föreningen är nu en helt skuldfri bostadsrättsförening. En amortering på 4.8 miljoner kronor har skett under sommaren 2020 och föreningen har 6.5 miljoner i kassan. Det finns inga planerade avgiftshöjningar eller större renoveringar och föreningen tillåter delat ägande.
Det finns cykelförråd, källarförråd, takterrass, trädgård med grill, tvättstuga och vindsförråd.
Bredband och kabel-tv levereras via via fiber från Bredbandsbolaget (indraget 2014) och tillkommer med en obligatorisk kostnad om 200 kr/mån.
trangen.bostadsratterna.se/Fastigheten En bostadsrättsförening i ett hus som av många anses vara ett av Stockholms vackraste funkishus.
2000 Stambyte
2011 Fasad- och balkongrenovering
2013 Trädgårdsrenovering
2014 Tvättstugor
2015 Ny ventilation
2016 Säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter
2019 Fönster ekonomiglas
Läs mer

Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden

Detta sökresultat är inte längre aktivt.

Klicka här för att söka liknande bostäder på Bostadsdeal.se!

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.