Genossenschaftswohnung zu verkaufen, Stockholm Vasastaden, Sankt Eriksgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oexakt:
  • 1667164
  • Genossenschaftswohnung
  • 56 m2
  • 2
  • 5.250.000 Schwedische Kronen
  • 2.551 Schwedische Kronen
Info erhalten!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

56 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Vasastaden

Interiör
På en av Vasastans mest eftertraktade adresser, med närhet till Rörstrandsgatans mysiga stråkt, saluförs här denna ljusa och välplanerade lägenhet med generösa ytor och balkong mot innergård i vacker tjugotalsfastighet som även har hiss i välskött och lågt belånad förening. Såväl lägenhet som fastighet är fylld av klassiska attribut signerat byggnadsåret som djupa nischer, dörrar i original och magnifik öppen spis. Balkong mot innergård! Varmt välkommen på visning!

Rymlig och avhängningsvänlig hall välkomnar med anslutning till nyrenoverat badrum. Vidare leds man genom kök som är centralt placerad i lägenheten till generöst sällskapsrum som vetter mot Sankt Eriksgatan. Här ges ett tilltaget fönster med fint spröjs som sprider vackert ljusinsläpp och förstärker bostadens karaktär, här återfinns även en tidstypisk nisch. Rummet ger yta för stor soffgrupp med passande möblemang. Köket som blir till lägenhetens centralaste del går i modern känsla med klassiska detaljer i vit färgskala och vacker marmorskiva som beklär bänk och väggen bekläs med passande bistrokakel. Köket ger utmärkt arbets och- förvaringsyta från över samt underskåp. Maskinellt utrustat med all den moderna utrustning som efterfrågas samt vinkyl.
Det rogivande sovrummet är beläget i andra ändan av lägenheten som även det vetter mot föreningens innergård och får fint ljusinsläpp från stort fönster. Längs vägg löper rymlig garderobsvägg uppdelad i två sektioner. Sovrummet ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här erbjuds även utgång till den fantastiska balkong som vetter åt sydväst där sommarkvällar gärna spenderas. I anslutning till hallen nås lägenhetens stora badrum som är smakfullt renoverat. Helkaklat med samma stora plattor på vägg och golv, god duschyta med vikbara duschväggar i klarglas samt. Förvaring i kommod i enhetligt mörkt träslag, handfat, vägghängd wc, belyst spegel på vägg, infällda spotlights i tak, golvvärme samt förberett för tvättmaskin och torktumlare i intillliggande garderob. Samtliga rör är bakomliggande för att ge ett stilfullt intryck.
Här bor du i navet av Vasastan beläget mellan Odenplan, grönskande Vasaparken och mysiga Birkastan med populära Rörstrandsgatan och dess restauranger och butiker. Med kort avstånd hittar du välsorterade matbutiker som ICA och Cajsa Warg med sitt enastående utbud av ekologiska och närproducerade råvaror där det även erbjuds matlagningskvällar för den intresserade. Kaffeverket huserar alldeles runt hörnet där du erbjuds en hälsosam meny i mysig miljö, intill hittar du även Bakery & Spice för nybakad bröd till helgen. Klassiker som Tennstopet och Wasahof når du med kort promenad upp till Dalagatan. Gästrikegatan ligger alldeles intill Vasaparken som under sommartid är grönskande och utmärkt för umgänge liksväl som vintertid då skridskobana spolas. Från denna adress har du goda kommunikationsmöjligheter i form av närhet till Odenplan, tunnelbana (Sankt Eriksplan) och nya citybanan. Många av Stockholms busslinjer går alldeles utanför och tar dig smidigt till alla Stockholms stadsdelar.