Wohnung zu verkaufen, Tanum, Fjällbacka, KÄRILL

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oexakt:
  • 1637576
  • Wohnung
  • 156 m2
  • 1.456 m2
  • 38 m2
  • 6
  • 2.300.000 Schwedische Kronen
Info erhalten!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Joreviken Fastighetsbyrå
Jacob Agertoft
Telefon: 0525-32050
jacob@joreviken.se

156 m2 villa till salu i Tanum, Fjällbacka

Vi är glada att få förmedla Kärill 12, en välskött villa med cykelavstånd in till Fjällbacka, stillsamt beläget men ändå nära. Generöst tilltagen villa med fyra sovrum, vedeldad badtunna och dubbelgarage. Härlig utsikt ut över fälten där höstvetet lyser i sommarsolen.

Tomten är familjevänlig med stor gräsmatta och perfekta omgivningar för barn som gillar att vara utomhus. Åt sydväst finns en stor altan med ett härligt solläge och en vedeldad badtunna. Från den stora altanen har man perfekt överblick över dalgången och ett gediget rosevinsläge.

Huset är välskött och prydligt, nuvarande ägarna har varsamt hållit efter huset under sin ägo.

Planlösning Entreplan;,
Entre, hall med avhängningsytor med genomsyn till kökets altandörr. Stort lantkök med bardisk och gott om avställningsytor, utgång till altan åt söder. Stort vardagsrum åt väster med stora fönster åt sydväst som ger rymd och vidd. Huvudsovrum åt norr med plats för förvaring. Badrum med dusch, wc och handfat. Groventre med tvättmaskin och utgång mot dubbelgaraget.

Övervåning:
Allrum med utsikt ner mot söder. 2 närmast identiska barn-gästsovrum, väl tilltagna. Ytterligare ett mindre sovrum med härlig morgonsol. Klädkammare. Badrum med dusch, badkar, wc och handfat.

Källare:
Pannrum och verkstad samt förrådsutrymmen.

Dubbelgarage samt friggebod. Precis som resten av fastigheten - välskött och prydligt.

Avstånd? 3 km till Badholmen, 2,7 km till Fjälbackas utmärkta skola (F-5), pendlingsläge till Uddevalla, Trollhättan, Lysekil men även upp till Halden.

Båtplats? Fråga fastighetsmäklaren.

För mer information och komplett objektbeskrivning inför visning, kontakta fastighetsmäklare Jacob Agertoft, jacob@joreviken.se, 0708402373.