Vivienda cooperativa en venta, Borgholm, Köpingsvik, Köpingevägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oexakt:
  • 1913988
  • Vivienda cooperativa
  • 16 m2
  • 1
  • 395.000 coronas
¡Recibir información!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Ölandsmäklaren
Ölandsmäklaren
Telefon: 0485-770 00
info@olandsmaklaren.se

Fritidslägenhet nära hav och bad!

Drömmer Du om ett strandnära fritidsboende på Öland?

Här erbjuder vi ett bekvämt fritidsboende invid en av Ölands bästa stränder i Köpingsvik. Lägenheten är fräsch och välvårdad med ett rum med trinettekök, toalett/duschrum samt en stor fin altan.
Säljs fullt möblerad - det är bara att flytta in!

När du själv inte nyttjar lägenheten är uthyrning ett bra sätt att finansiera sitt fritidsboende. Under högsäsong brukar beläggningen vara god för den som hyr ut.

Lägenheterna ligger i olika byggnader kringbyggda på fastighetens nedre del och bara ett stenkast från hav och sandstrand.

En trevlig semesteranläggning med bara 175 meter från Köpingsviks fina sandstrand. Hit kommer ni för att koppla av, sola och ha det bra.

Ett bekvämt lättskött fritidsboende där man har gång- och cykelavstånd till det mesta. I Köpingsvik finns förutom den härliga stranden, åretrunt öppen ICA-affär, restaurang och pub och på sommaren flera affärer och restauranger. Till pulsen i Borgholm med brett utbud av affärer, service och nöjen är det bara 4 km (fin cykelväg).

Direktbuss från Stockholm - Köpingsvik med Silverlinjen eller tåg från övriga Sverige till Kalmar och buss därifrån till Köpingsvik.
¡Recibir información!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...