Apartamento en alquiler, Örebro, Haga clic aquí para ver nombre de calleGyrogatan xxx

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oexakt:
  • 1770857
  • Apartamento
  • 52 m2
  • 2
  • 1.1.2020
  • 10.033 Coronas
¡Recibir información!
Du måste vara Guldanvändare innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...

52 m2 lägenhet uthyres i Örebro

Välkommen till Södra Ladugårdsängen! Ett område med vackra naturstråk och rekreation runt hörnet. Här finns närhet till såväl livsmedelsbutik som transportmedel.

Våra lägenheter byggda år 2018 är välplanerade med hög kvalitet och standard på både utrustning och material. Köksinredningen kommer från HTH och vitvarorna från Cylinda. I alla lägenheter finns ett förråd/klädkammare, inga övriga förråd finns i husen.
Det finns möjlighet till parkering för bilen både ute och i garage, cykelparkering både i hus och utanför samt tillgång till elbilspool. På den gröna innergården finns en grillplats.

I hyran ingår värme, kallvatten, kabel-tv med basutbud. Bredband ingår med ett tillägg på för närvarande 300 kr per månad. Individuell debitering för förbrukning av hushållsel och varmvatten tillkommer men debiteras för närvarande inte.
Bostadsområde är nytt och under uppbyggnad så man får räkna med byggarbeten på de närliggande fastigheterna. Även tillgängligheten kommer vara begränsad. Med anledning av detta ger vi en 10 % rabatt på hyran till och med 20200731.
OBS! Om den 1:a i månaden infaller på en lördag, söndag eller annan helgdag blir inflytt första vardagen därefter.

Haciendo clic al botón, llegará a una nueva página con mucho más información sobre la vivienda de alquiler y con información de contacto directo al arrendador