Vivienda para estudiantes en alquiler, Örebro, Haga clic aquí para ver nombre de calleDragonvägen x

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oexakt:
  • 1667130
  • Vivienda para estudiantes
  • 21 m2
  • 1
  • 1.11.2019
  • 4.728 Coronas

21 m2 studentbostad uthyres i Örebro

Nybyggd studentlägenhet nära campus med hög standard. Lägenheten har ett eget kök utrustat med fullstor kyl/frys, induktionshäll och mikro med grillfunktion. I badrummet finns dusch och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bredband ingår i hyran.

I lägenheten ingår en säng med hotellstandard (90x200cm) med ett tillägg på 100 kr/månad. Det går inte att välja bort sängen och den får inte flyttas från lägenheten. Lägenheten har 12-månadershyra.

Det nybyggda området ligger precis bredvid Ica Maxi och Systembolaget och är en populär och expansiv stadsdel som ligger söder om Örebro city. Universitetet når man på 5 minuter och Centrum på 10 minuter med cykel. I närheten finns även stora grönområden med löpspår och en 18-håls golfbana som på vintern har skidspår.

OBS! Lägenheten på bilderna visar endast ett förslag på möblemang. Lägenheten är ej möblerad utöver sängen.

Var uppmärksam på att bostadskö, som kan vara lång, förekommer på denna bostad. Det kan även kosta pengar att stå i bostadskön. Vi vill understryka att vi inte vet hur lång bostadskön för denna enskilda bostad är.

Haciendo clic al botón, llegará a una nueva página con mucho más información sobre la vivienda de alquiler y con información de contacto directo al arrendador