Vivienda cooperativa en venta, Estocolmo Gärdet/Djurgården, Erik Dahlbergsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oexakt:
  • 1771756
  • Vivienda cooperativa
  • 71 m2
  • 3
  • No especificado
  • 3.927 Coronas
¡Recibir información!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

71 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

Interiör
Äntligen är Nedre Gärdets finaste lägenhet till salu! Attraktivt belägen med balkong mot Erik Dahlbergsgatan mitt emellan Karlaplan och Tessinparken på våning 6 av 7. Hela lägenheten har totalrenoverats in i minsta detalj med attribut som kökets vackra bänkskivan i marmor, den genomgående fiskbensparketten och det lyxigt renoverade badrummet.
Alla materialvalen är väl avvägda omsorgsfullt med kontraster som den av Stolt & Smide platsbyggda avdelaren i köket i industriglas, garderobsväggen i sovrummet i korkek till de ombonade elementskydden i rotting. Det är de små detaljerna som gör ett boende och detalj valen i kombo med det fantastiskt renoverade köket och badrummet gör den här lägenheten till en riktig tiopoängare!
I hallen möts du av det fantastiska ljusinsläppet från vardagsrummets stora fönsterpartier och balkong. Här har man låtit göra förvaring längs med hela väggen och tack vare dess rymlighet finns plan för ytterligare förvaringsutrymmen. Optimalt badrum renoverat 2019 som karaktäriseras med gråa toner och mässing som bryts av mot det mattsvarta så som duschväggen med en svart ram och handdukstorken. Stenplattorna på golvet är i granitkeramik och samtliga blandare, diskhoar, dusch etc är från Tapwell. Utrustat med en vattenfallsdusch, spotlights, golvvärme och en snyggt undangömd tvättpelare samt kommod och handfatet i mässing som lägger pricken över iet.

Lägenhetens hjärta vardagsrummet har en vacker fiskbensparkett och här når du lägenhetens fantastiska balkong som ger dig utsikt över Tessinparken ändå ut till Kaknästornet. Balkongen ligger högt och helt fritt mot Gärdets paradgata Erik Dahlbergsgatan. Här ser du över Gärdets fina funkishus och Askrikegatan till vänster och till höger ner mot Karlaplan med globen i skyline.
Köket har också renoverats 2019 med en stomme från Ikea i sobert grå färg. Vacker bänkskiva i marmor från Public Studio med plats med matmöbel invid fönstret mot Erik Dahlbergsgatan. Här har man smart fått till ett extra rum tack vare industriglasväggen som idag disponeras som ett barnrum.
Gärdet är Stockholms mysigaste område med oändliga grönområden men samtidigt nära till Östermalm och Karlaplan. Här vill du bo om du älskar fritidsaktiviteter då det finns i alla dess former runt husknuten med allt i från längdskidåkning på Gärdet eller ridning i Lill Jansskogen. Otroligt barnvänligt med Olaus Petri skolan över gatan och förskolor runt hörnet. Är du en gourmet finns guldkorn som Ejes choklad och kvarterets stammishak Paraden. Varmt välkommen att bo riktigt bra!