Vanliga frågor & svar

Om du inte hittar svar på din fråga nedan så tveka inte på att kontakta oss på support@bostadsdeal.se (vi svarar i regel snabbt - som mest 24 timmar)

1: Vilka bostäder finns på bostadsdeal.se? 
Alla typer av bostäder finns på Bostadsdeal.se - allt från bostäder med första- eller andrahandskontrakt till privat andrahandsuthyrning. Det finns även bostadsrätter, hus, radhus och tomter till salu på Bostadsdeal.se.

2: Var hittar Bostadsdeal.se alla bostäder?
Vi samlar in bostäder på flera olika vis. Bostäderna läggs antingen upp direkt av hyresvärden eller säljaren på Bostadsdeal.se, eller kan hyresvärdarna/säljarna be oss om att samla deras bostäder så att de marknadsförs på Bostadsdeal.se. Vi har även intelligenta robotar som flera gånger om dagen hittar nya lediga bostäder på internet.

3: Vad gör jag om jag får fel bostäder eller bostadssökare skickat till min mail?
Klicka på fliken "Mina Sökagenter", som du kan se i menyn under "Din profil" när du är inloggad på Bostadsdeal.se. Här kan du precisera, ändra eller radera din sökagent som definierar vilka bostäder eller bostadssökande du får mail om. Om det i förvägen redan finns en sökagent, kom då ihåg att radera den innan du upprättar en ny.

4: Jag har glömt mitt användarnamn/lösenord
Ditt användarnamn är alltid den e-postadress som du har registrerat dig med. Om du har glömt ditt lösenord, klicka då på "Glömt lösenord?" överst på Bostadsdeal.se, så skickar vi en inloggningslänk till dig via mail. 

5: Måste jag betala för att använda Bostadsdeal.se?
Det är helt kostnadsfritt att registrera sig hos oss. Det är också gratis att upprätta sökagent som ger besked direkt när det kommer en ny bostad på marknaden. Därutöver kan du gratis kontakta alla de hyresvärdar som har friköpt deras annonser. Du kan dessutom upprätta en sökannons så att hyresvärdar och säljare kan se vad du är på jakt efter - och då kontakta dig om de har något som matchar det du söker. Detta är också helt gratis. För hyresvärdar och säljare är det kostnadsfritt att lägga in bostadsannonser. Det finns dock en rad fördelar med att bli Guldanvändare.

6: Vilka fördelar finns det med att vara Guldanvändare?
Med tillgång som Guldanvändare får du en rad fördelar. Du får bl.a. besked om bostäderna före andra, du får tillgång till att hämta ytterligare information om alla bostäder, du får en framhävd bostadssökarannons/bostadsannons m.m.

7: Är det säkert att betala på Bostadsdeal.se?
Betalning sker med en säker krypterad förbindelse via DIBS till din bank. Du kan betala med de flesta kontokort. Bostadsdeal.se har aldrig tillgång till dina kortuppgifter, och har därför inte tillgång till att se dina kortuppgifter vid något tillfälle.

8: Hur avregistrerar jag min profil?
Tryck på "Din profil" överst på Bostadsdeal.se (som du kan se när du är inloggad). Tryck därefter på fliken "Mailinställningar" i menyn under "Din profil". Följ härefter den enkla vägledningen. Skicka ett mail till support@bostadsdeal.se om du behöver hjälp.

9: Hur stoppar jag mail med bostäder?
Tryck på "Din profil" överst på Bostadsdeal.se (som du kan se när du är inloggad). Tryck därefter på fliken "Mailinställningar" i menyn under "Din profil". Följ härefter den enkla vägleningen. Skicka ett mail till support@bostadsdeal.se om du behöver hjälp.

10: Var hittar jag en samlad överblick av mina fakturor?
Tryck på "Din profil" överst på Bostadsdeal.se (som du kan se när du är inloggad). Tryck därefter på fliken "Fakturor" i menyn under "Din profil". Här har vi samlat alla dina fakturor så att du enkelt kan få en samlad överblick. Om du vill ladda ner en faktura till din dator ska du trycka på 'Länk till faktura'. Högerklicka därefter med musen och tryck på 'Spara som'. Skicka ett mail till support@bostadsdeal.se om du behöver hjälp.

11: Hur stoppar jag tillgången som Guldanvändare?
Abonnemanget som Guldanvändare kan stoppas på sidan ”Tillgångsstatus” som ses när användaren är inloggad på sin profil. Tryck på länken ”Din profil” överst på Bostadsdeal.se, och tryck därefter på fliken ”Fakturor” i menyn under "Din profil". Därefter trycker du på knappen ”Tillgångsstatus” nederst på sidan, varpå du kommer till sidan där du kan slå på eller av abonnemanget som Guldanvändare. Skicka ett mail till support@bostadsdeal.se om du behöver hjälp.

12: Hur upprättar/redigerar jag en bostadsannons?
Tryck på "Din profil" överst på Bostadsdeal.se (som du kan se när du är inloggad). Tryck därefter på fliken "Mina annonser". Här kan du se en samlad översikt över alla dina annonser. Om du vill upprätta en annons ska du endast trycka på 'Upprätta ny annons' överst på sidan. Om du vill redigera en annons som du redan har upprättat ska du trycka på adressen på objektet. När du är färdig med att redigera annonsen ska du scrolla ner och trycka på 'Spara'. Skicka ett mail till support@bostadsdeal.se om du behöver hjälp.

13: Var hittar jag bostadsannonserna?
Du kan söka i vår stora databas med lediga bostäder här: https://www.bostadsdeal.se/avanceret.aspx

14: Hur hittar jag bostadssökande?
Du kan söka direkt i vår stora databas med bostadssökande här: https://www.bostadsdeal.se/search-tenant.aspx

15: Vad innebär er Nöjdhetsgaranti?
Du kan läsa om vår Nöjdhetsgaranti här.

16: Adress
Bostadsdeal.se: Rentbuyestate.com Sweden ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C, Danmark