Rapportera

Studentbostad att hyra, Gävle, Klicka för att se adressKungsbäcksvägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1524567
  • Studentbostad
  • 21 m2
  • 1
  • 1.1.2020
  • 4 281 Kronor

21 m2 studentbostad uthyres i Gävle

Studentlägenhet från 2015 nära campus med hög standard. Lägenheten har ett eget kök utrustat med fullstor kyl/frys, induktionshäll och mikro med grillfunktion. I badrummet finns dusch och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Lägenheten är möblerad med säng av hotellstandard (90x200cm) och ingår i hyran med ett tillägg på 103 kr/månad. Det går inte att välja bort sängen och den får inte flyttas från lägenheten. Bredband ingår i hyran. Lägenheten har 12-månadershyra.

Lägenheten på bilderna visar endast ett förslag på möblemang och är INTEmöblerad utöver sängen.

Lägenheterna på Stenhammarsvägen ligger precis vid campus till Högskolan i Gävle. Med en promenad på bara någon minut tar du dig till vackra Boulognerskogen med promenadstråk, grönområden, badplats, frisbeegolf och beachvolleybollnät. Det tar ca 25 minuter att promenera in till Gävle centrum.
OBS! Om den 1:a i månaden infaller på en lördag, söndag eller annan helgdag blir inflytt första vardagen därefter.

Var uppmärksam på att bostadskö, som kan vara lång, förekommer på denna bostad. Det kan även kosta pengar att stå i bostadskön. Vi vill understryka att vi inte vet hur lång bostadskön för denna enskilda bostad är.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Gävle - klicka här för mer info...