Rum att hyra i Göteborg

Du har sökt efter Rum som uthyres i följande städer: Göteborg
Specificera sökning
m2
-
m2
kr.
kr.
Visa på karta
Rum uthyres i Göteborg Västra hisingen

Rum i Göteborg Västra hisingen

Rum uthyres i Göteborg Västra hisingen
  • 3 000 kr.
  • N/A
Denna bostad har inget foto
Se foton genom att klicka dig vidare

Rum i Göteborg Centrum

Rum uthyres i Göteborg: 30 m2 lägenhet uthyres i Göteborg. Lägenhet i del av villa.
  • 2 400 kr.
  • N/A
Denna bostad har inget foto
Inte ett foto av den aktuella bostaden - klicka dig vidare för att se bilder

Rum i Göteborg Johanneberg

Denna bostad hyrs endast ut till företag. Rum uthyres i Göteborg Johanneberg: Rum uthyres i Göteborg Johanneberg Bostaden har 1 rum
  • 18 000 kr.
  • N/A
Hitta lediga bostäder i Göteborg på Bostadsdeal.se

Hitta lediga rum som uthyres i Göteborg. Söker du rum som uthyres i Göteborg, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Göteborg än rum, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning.

Göteborg är Nordens femte största stad och den näst största staden i Sverige. Staden står dessutom som hem för en rad internationella industrikoncerner och är en viktig del i den svenska handeln. Här är befolkningen känd för sin humor och på stadens paradgata Avenyn symboliseras stadens puls av spårvagnarna som karaktäristiskt glider fram över gator och torg.

Även om den stad som idag kallas för Göteborg byggdes av Holländare så tidigt som på 1600-talet brukar man säga att staden har en längre historia än så. För att hitta den första bebyggelsen till det som senare utvecklades till dagens Göteborg måste man se tillbaka hela vägen till 1000-talet och den dåvarande handelsorten Lödöse. Med sin belägenheten mellan Danmark och Norge har staden genom historien varit en viktig pusselbit i svensk handel – också för att säkra sig tillgång till Göta älvs mynning ut till havet. Något som alltså avspeglar sig i staden än idag, med en imponerande hamn och som hem för många stora industrier. Göteborg har även utvecklats till mycket mer än en hamn- och industristad och lockar idag folk med Nordens största nöjespark Liseberg och med att varje år bjuda in världsartister att uppträda på den historiska arenan Ullevi i centrala Göteborg. Staden står även som värd varje år för världens största fotbollsturnering för unga som varje år spelas av tusentals unga spelare. Även på listan över Sveriges studentstäder finns staden med, som med sina nästan 40.000 studenter är en av de största studentstäderna i landet. De främsta lärosäterna är Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola, och bli därför inte förvånad om du träffar på glada studenter i en av stadens alla parker.