Specificera sökning
STORLEK
- m2
HYRA OCH/ELLER KÖPA
Max hyra
kr.
Max pris
kr.
Typ av bostad

Villor att hyra i Göteborg


Storlek Månadshyra Pris
Villor uthyres i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo

Villa i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo

25 m2 villa uthyres i Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo

25 m2 8 900 kr. Ej till salu
65 m2 13 000 kr. Ej till salu
Villor uthyres i Göteborg Västra hisingen

Villa i Göteborg Västra hisingen

141 m2 villa uthyres i Göteborg Västra hisingen

141 m2 25 000 kr. Ej till salu
Villor uthyres i Göteborg Västra hisingen

Villa i Göteborg Västra hisingen

150 m2 villa uthyres i Göteborg Västra hisingen

150 m2 17 000 kr. Ej till salu
Villor uthyres i Göteborg Norra hisingen

Villa i Göteborg Norra hisingen

90 m2 villa uthyres i Göteborg Norra hisingen

90 m2 17 500 kr. Ej till salu
128 m2 35 000 kr. Ej till salu
73 m2 12 000 kr. Ej till salu
150 m2 22 000 kr. Ej till salu
180 m2 35 000 kr. Ej till salu
135 m2 21 700 kr. Ej till salu

Även om den stad som idag kallas för Göteborg byggdes av Holländare så tidigt som på 1600-talet brukar man säga att staden har en längre historia än så. För att hitta den första bebyggelsen till det som senare utvecklades till dagens Göteborg måste man se tillbaka hela vägen till 1000-talet och den dåvarande handelsorten Lödöse. Med sin belägenheten mellan Danmark och Norge har staden genom historien varit en viktig pusselbit i svensk handel – också för att säkra sig tillgång till Göta älvs mynning ut till havet. Något som alltså avspeglar sig i staden än idag, med en imponerande hamn och som hem för många stora industrier. Göteborg har även utvecklats till mycket mer än en hamn- och industristad och lockar idag folk med Nordens största nöjespark Liseberg och med att varje år bjuda in världsartister att uppträda på den historiska arenan Ullevi i centrala Göteborg. Staden står även som värd varje år för världens största fotbollsturnering för unga som varje år spelas av tusentals unga spelare. Även på listan över Sveriges studentstäder finns staden med, som med sina nästan 40.000 studenter är en av de största studentstäderna i landet. De främsta lärosäterna är Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola, och bli därför inte förvånad om du träffar på glada studenter i en av stadens alla parker.

Hitta lediga hyresbostäder i Göteborg på Bostadsdeal.se

Göteborgs hamn med skeppet Barken Viking och landsmärket som i folkmun kallas för Läppstiftet. I bakgrunden skymtas Götaälvbron.

Hyresrätter i Göteborg. Se alla hyresbostäder - hyreslägenheter och hus som uthyres - i Göteborg på denna lista.

Göteborg är Nordens femte största stad och den näst största staden i Sverige. Staden står dessutom som hem för en rad internationella industrikoncerner och är en viktig del i den svenska handeln. Här är befolkningen känd för sin humor och på stadens paradgata Avenyn symboliseras stadens puls av spårvagnarna som karaktäristiskt glider fram över gator och torg.