Rapportera

Villa att hyra, Göteborg Lundby, Klicka för att se adressSnäckskalsvägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1285942
  • Villa
  • Ej angivet

Villa uthyres i Göteborg Lundby

Mysig nyrenoverad villa på 200m2 beläget på centrala Hisingen nära till natur med motionsspår, Hisingsparken, och bra bussförbindelser som tar dig till Centralstationen på 15 min och Backaplan shopping på 10 min. Området är familjevänligt, lugnt och underhåll sköts utav en förening.

Tomten är på ca 1000m2 och har plats för 4 bilar inkl ett garage i huset. Huset är nyrenoverat i fräscha ljusa färger och innehåller kök med diskmaskin, inbyggd micro och ugn. En stor tvättstuga med två helt nya Samsung tvätt/torkmaskiner. Två till tre sovrum, två allrum, matsal med en eldstad, hobbyrum, duschrum, matkällare, toalett, vardagsrum och garage. Det finns möjlighet att ändra i planlösningen för att få till fler sovrum. Fastigheten är ansluten till fiber via iTux. Möjlighet till inbrottslarm finns. Ytterdörren på entréplan är ett nyckellöst system av märket Yale vilket innebär att hyresgästen kommer att få en egen kod och/eller tag. Trädgården är stor och där får hyresgästen fritt odla och sysselsätta sig om detta är av intresse.

Vi har nolltolerans mot rökning inomhus därför ser vi gärna att hyresgästen är rökfri. Djur som är skötsamma är välkomna! Vi kommer att lämna huset delvis möblerat eller enligt önskemål från hyresgästen.

Inflyttning sker via överenskommelse, gärna augusti eller september 2018, och vi hyr ut huset i minst ett år med största sannolikhet till flera år av förlängning. Hyran avser kallhyra.

Med vänliga hälsningar,
Johnny & Renata

När du klickar dig vidare kommer du till en ny sida med mer information om bostaden samt kontaktuppgifter till hyresvärden.

Denna bostad ligger i Göteborg - klicka här för mer info...