Rapportera

Bostadsrätt till salu, Borgholm, Köpingsvik, Köpingevägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1666572
  • Bostadsrätt
  • 26 m2
  • 2
  • 795 000 kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Ölandsmäklaren
Ölandsmäklaren
Telefon: 0485-770 00
info@olandsmaklaren.se

Nytt och fräscht invid Köpingsviks badstrand!

I omtyckta och populära Köpingsvik ligger Brf Solhyddan. Föreningen har under 2018 flyttat och byggt om fyra lägenheter till nya och fräscha boenden för året runt bruk. Detta är en av dessa med nytt riktigt IKEA kök från 2018. Här flyttar du in - fullt möblerat med TV och husgeråd. När ni inte är på plats kan ni hyra ut er lägenhet via föreningens samarbetsparter eller i egen regi. Lägenheten disponeras med hall/allrum och kök i ett. Ett sovrum samt luftigt badrum.

På badrocksavstånd ligger den berömda långgrunda stranden i Köpingsvik.

Ett bekvämt, lättskött fritidsboende där man har gång och cykelavstånd till det mesta. I Köpingsvik finns förutom året runt öppen ICA-affär, restaurang och pub och på sommaren flera affärer och restauranger. Till pulsen i Borgholm med brett utbud av affärer, service och nöjen är det bara 4 km (fin cykelväg)

Inventarierna kommer tas upp mot separat kvitto om 15 000 kronor utöver köpeskillingen.

Hela lägenheten är i ljusa färger med målade väggar och laminatgolv.

ALLRUM/KÖK
Entré sker via framsida med altan. Rummet är rymligt med nytt modernt IKEA kök i svartlasyr med kombinerad ugn/micro, spishäll samt kyl med frysfack.Bra planering med naturlig matplats och avställningsyta för ytterkläder. I dag möblerad med fräsch bäddsoffa samt vägghängd TV.

SOVRUM
Ligger mot baksida med utgång via altandörr till gräsyta.

BADRUM
Luftigt med toalett, handfat, duschhörna samt varmvattenberedare. Förberett för toppmatad tvättmaskin. Våtrumsgolv och våtrumstapet.

Denna bostad ligger i Borgholm - klicka här för mer info...