Rapportera

Bostadsrätt till salu, Borgholm, Stuga

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1668186
  • Bostadsrätt
  • 16 m2
  • 1
  • 375 000 kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Ölandsmäklaren
Ölandsmäklaren
Telefon: 0485-770 00
info@olandsmaklaren.se

EKERUM CAMPING - Fint läge med morgonsol!

Fräsch Stuga med ett av campingens bästa lägen - ljust och öppet!

Stugan/bostadsrätten ligger inom Ekerum camping.

Ekerum Camping är en av Ölands allra finaste campingplatser belägen på Ölands västkust mot Kalmarsund ca 1 mil söder om Borgholm och 2 mil norr om Ölandsbron.

Inom campingen finns en välsorterad sommarbutik med ett stort utbud av varor för vardag och fest. Ni finner även restaurang Eken som erbjuder à la carte, pizza och musikunderhållning under säsong. På Ekerum Camping & Stugor finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. För de yngsta finns lekrum, lekplatser, barnpool, elbilar, egen hoppkudde och Ekorrklubben. Invid campingen finns Ekerum med två kompletta 18-hålsbanor.

Campingen drivs sedan i maj 2017 av Grönklittsgruppen genom Svenska Campingpärlor.

Takskyddad altan mot öster.

Stugan består av ett rum och separat toalett/duschrum med egen ingång vid altan. Laminatgolv från 2016, vitmålad träpanel på väggar och i tak. Öppet upp i nock ger rymd. Stugan är utrustad med pentry bestående av diskbänk/trinettkök med två plattor och kylskåp, städskåp. Garderob. Toalett/duschrum har plastmatta på golv och väggar och är utrustat med wc, tvättställ och dusch.

Allt ingår så det är bara att flytta in - här finns en bäddsoffa som enkelt blir en dubbelsäng, våningssäng, 3 sänglampor, köksbord med 4 stolar, taklampa, liten tv

Denna bostad ligger i Borgholm - klicka här för mer info...