Rapportera

Fritidshus till salu, Borgholm, Sandgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1580983
  • Fritidshus
  • 98 m2
  • 482 m2
  • 4
  • 4 190 000 kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Ölandsmäklaren
Ölandsmäklaren
Telefon: 0485-770 00
info@olandsmaklaren.se

Simple beach life in Borgholm!

Fantastisk belägen enplansvilla med gästhus i lugna och centrala kvarter. Närhet till Sjöstugans badplats och pulsen i Borgholms stadskärna. Villan är byggd med tanke på låga driftskostnader och underhållsfrihet. Huset är svalt på sommaren och varmt på vintern – välisolerat med isolerglasfönster med aluminiumprofiler. Här kan man njuta av stillhet och solen från morgon till kväll. Mysig innergårdskänsla med altan i vinkel. Härlig utedusch och mindre, lättskött gräsmatta.

Villan färdigställd 2012. Huset är byggt leca med putsad in- och utsida samt plåttak – allt för att vara så underhållsfritt som möjligt. Smakfull interiör i vitt och klinkergolv med golvvärme. Social planlösning med öppenhet mellan in- och utsidan med öppningsbara skjutpartier. Allrum, kök och sällskapsyta med rymd. Kök från Italien i vitt med rustika ekbänkar och rostfri maskinpark. Den genomgående höga takhöjden ger en luftig och ljus känsla. Stort kombinerat bad- och tvättrum. Tre sovrum – ett av dem riktigt stort och två mindre, varav ett med sovloft.

Villans värmesystem är genomtänkt med cirkulation för att ta tillvara på solens uppvärmning av golvytor tillsammans med luft/luft-pump för värme och kyla.

Gästhus om ca 15 kvm sammankopplas med huset via den stora altanen.

Från Sandgatan 40 ligger Borgholms hälsocentral ”över vägen”. Närhet till bibliotek, mataffärer och hela stadskärnans serviceutbud. Buss till Kalmar & Stockholm dagligen.

Fiber & kommunalt VA samt befriad från fastighetsavgift fram till 2027!

Välkommen till ett lättskött centralt boende som passar alla åldrar!

Genomgående i huset ligger mörkgrått skifferklinker, vitputsade väggar och Ölandssten i det breda fönsternischer.

HALL/ALLRUM/KÖK
Öppen social planlösning med stora fönsterpartier mot baksida ger hela husets sin atmosfär. Tak upp i nock med infällda spots. Hallen med bra avhängning för ytterkläder. Sällskapsdel sammanflätas med matplats och kök. Kök från Italien i stilrent vitt med rustika bänkskivor av ek. Alla köksmaskiner i rostfritt. Side-by-side kyl/frys med ismaskin. Spis med häll, fläkt och diskmaskin. Sällskapsdel med braskamin och vy mot baksida och altan.

BAD/TVÄTT
Stort och möjlighet till relax/bastu i framtiden.
Vitt modernt kakel och tak upp i nock med infällda spots. Duschhörna med fondvägg i grått. Inredning i vitt från Aspen - rejäl kommod och högskåp. Fläkt. Tvättmaskin. Värmecentral och varmvattenberedare.

STORT SOVRUM
Luftigt med tak upp i nock. Hel garderobsvägg.

SOVRUM MED LOFT
Möjlighet till utgång mot baksidans altan och gästhus. Fondvägg i vitmålad liggande panel.

SOVRUM
Perfekt gästrum med garderob och luftig takhöjd upp i nock.

Denna bostad ligger i Borgholm - klicka här för mer info...