Rapportera

Fritidshus till salu, Borgholm, Köpingsvik, Släntstigen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1684180
  • Fritidshus
  • 96 m2
  • 1 540 m2
  • 3
  • 1 950 000 kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Ölandsmäklaren
Ölandsmäklaren
Telefon: 0485-770 00
info@olandsmaklaren.se

Fritidshus/villa med fint läge 300 meter från badstranden i Köpingsvik

Attraktivt läge bara 300 meter från stranden i Köpingsvik och med vacker utsikt mot Köpingsklint. Vill Du bo nära havet och Köpingsviks härliga sandstrand har du här ett tillfälle att beakta.

På havssidan av vägen i Köpingsvik bara ca 300 meter från stranden salubjuder vi nu en äldre renoverad villa passande för såväl permanent som fritidsboende. Stor insynsskyddad tomt med två gäststugor. 2009 har villan fått ny träytterpanel , nytt yttertak, nytt kök och allmän uppfräschning.

Köpingsvik är ett gemytligt samhälle som är en av Ölands äldsta turistorter. Hit återvänder många år efter år. Köpingsviksbukten är känd för sitt fantastiska bad, långgrund härlig badvik med mjuk vit finkornig sand. Bebyggelsen består av en trevlig blandning av villor och fritidshus och runt samhället finns utmärkta strövområden utmed alvarmarker på klinten mot Borgholm, i skogen och längs strandpromenaden vid havet. I Köpingsvik finns åretrunt öppen ICA-butik, bykrog och skola t.o.m. årskurs 6. På sommaren blomstrar samhället upp och då slår campingplatserna, butiker, restauranger upp sin portar för att ta emot sommargäster från både när och fjärran.

Till Borgholm är det ca 4 km.

När du kommer fram till villan möts du av en stor takskyddad altan, du har två ingångar att välja på - huvudentré och köksingången. Ca 100 kvm inredd yta med ett stort vardagsrum med parkettgolv, 2 sovrum med parkettgolv, varav ett med vedkamin. Stort luftigt kök med matplats, mörkgrått laminatgolv, vit inredning med svarta bänkar och svartgrå mosaik ovan bänkar, utrustat med elspis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Toalettrum med wc och tvättställ. Toalettrum med wc, tvättställ och dusch, plastmatta på golv, plastad tapet på väggar.

Källare med ett rum, tvättstuga, pannrum med elpanna -99, luftvärmepump, matkällare och förråd samt garage. Badrum med wc, tvättställ och dusch.

Denna bostad ligger i Borgholm - klicka här för mer info...