Specificera sökning

STORLEK
- m2
HYRA OCH/ELLER KÖPA
Max hyra
kr.
Max pris
kr.
Typ av bostad

Branschledande kvalitetskontroll av bostadsannonser!

Bostadsdeal.se och Bostadsfinder.se har utvecklat branschens ledande program för kontroll av annonsernas kvalitet. Detta kombinerar vi med proaktiv kommunikation till våra användare kring hur man undgår att bli bedragen.

Programmet omfattar bl.a. följande:
1: Användaren enbart kan upprätta annonser genom att uppge sina personuppgifter och validera sin e-postadress.
2: All information om de som upprättar bostadsannonser sparas.
3: Alla nya hyresvärdar och säljare kontrolleras manuellt och godkänns av vår kundtjänst innan de får möjlighet att aktivera sina annonser.
4: Nya bostadsannonser kontrolleras manuellt av vår kundtjänst för att kontrollera att förhållandet mellan storlek, läge och pris är trovärdigt och rimligt.
5: Samtliga bostadsannonsörer kan kontaktas direkt antingen via deras e-postadress, telefonnummer eller deras hemsida, och kan inte gömma sig bakom ett in-mailsystem.
6: Majoriteten av bostadsannonserna från professionella hyresvärdar eller mäklare uppdateras elektroniskt och automatiskt från sina respektive webbplatser minst en gång om dagen, vilket gör att informationen är uppdaterad.
7: Bostadsannonser som skapats manuellt av användare inaktiveras automatiskt efter en månad. Alla andra annonser uppdateras för användare av Bostadsdeal.se och Bostadsfinder.se - antingen manuellt eller automatiskt.
8: Bostadsannonser tas omedelbart bort från sökresultaten på Bostadsdeal.se när annonsen går ut eller inaktiveras på grund av att bostaden hyrs ut eller sålts.
9: Vi har utvecklat ett speciellt filter som identifierar utländska hackare som försöker skapa falska annonser.
10: Om vi ​​inaktiverar en bostadsannons som misstänks vara falsk informeras alla användare som har hänvisats av annonsen omgående.
11: Då man aldrig kan ungdå missbruk helt informerar vi proaktivt bostadssökande om hur de undgår att bli bedragna. Vi har i detta arbetet bland annat utvecklat en hel informationssida som beskriver hur man undgår att bli bedragen, som vi löpande hänvisar proaktivt till: www.hyrasäkert.se.

Bostadsdeal.se och Bostadsfinder.se tar inte ansvar för innehållet eller korrektheten av bostadsannonserna, då annonserna är upprättade antingen av användarna själva eller hämtade direkt från användarnas hemsidor. Med ovanstående program samt upplysningsinsatsen har Bostadsdeal.se och Bostadsfinder.se dock gjort vad som är männskligt möjligt för att säkra hög kvalitet och för att undgå bedrägeri.