Andelsbolig til salg, Stockholm Vasastaden, Västmannagatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1910203
  • Andelsbolig
  • 71 m2
  • 3
  • 8 250 000 kroner
  • 2 521 Kroner
Motta info!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

71 m2 lägenhet till salu i Stockholm Vasastaden

InteriörPå populär och enkelriktad gata saluförs nu denna synnerligen tilltalande trerummare, belägen i vackert gatuhus.
Här erbjuds ett fantastiskt ljusflöde med tre rum i fil, högt och soligt sydvästläge samt ett generöst sällskapsrum med vackra utsmyckningar och fungerande kakelugn. Den gedigna takhöjden gör att hela lägenheten upplevs luftig och rymlig. Harmoniskt badrum i toppskick med golvvärme och kombinerad tvätt/torktumlare. Rogivande master bedroom med tillhörande klädkammare samt platsbyggda garderober som tar hand om klädförvaringen! Här finns även en till kakelugn som utsmyckar rummet. Köket är smakfullt renoverat med exklusiv bänkskiva och gott om förvaring, självklart utrustat med diskmaskin. Hela bostaden har genomgott en förädling för att nu presenteras i detta exklusiva skick med svitkänsla. Vacker fastighet med stabil och populär förening som skuldfri och likvid.
Välkomnande hall innanför betryggande säkerhetsdörr med avhängning längs hallen och tillhörande platsbyggd garderob. Klinkergolv och helkroppsspegel finns för bekvämligheten. Hallen öppnar upp mot lägenhetens kök som är socialt planerat och öppet mot sällskapsdelen. Köket går i en beige ton med exklusiv bänkskiva i komposit. Samtliga vitvaror från påkostade från välkända Siemens. Spatiöst sällskapsrum med två magnifika fönster, vacker stuckatur, takrosett och fungerande kakelugn. Vardagsrummet erbjuder väl tilltänkt möbleringsalternativ med plats för både soffparti och matplats. Rymligt badrum beklätt med stora kakel-/klinkerplattor med beige kulör till golv och väggar. Här finns en regndusch med glasad duschvägg, ett fantastiskt tvättställ, vägghängd-wc, två handdukstorkar från INR, eluttag, kombinerad tvätt/torktumlare med skåp över samt golvvärme. Harmoniskt master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och sängbord samt förvaring som tar hand om samtliga behov. I andra delen av bostaden finner vi bostadens andra sovrum med tillhörande garderob. Genomgående finns vacker fiskbensparkett.
På denna adress bor du med allt utbud på Odenplan som närmaste granne. En kort promenad från lägenheten finns både Birkastan och dess restaurang/café-utbud. En lite längre promenad finner vi lugna Sibirien som senare tid har utökat sitt utbud av sociala aktiviteter. All form av kommunikation finns inom kort avstånd, både innerstadsbussar och Odenplans tunnelbana. Inom promenadavstånd ligger Hagaparken och Vanadislunden med dess grönområden. Även promenadavstånd till pendeltåg från Odenplan. FöreningStabil och välskött förening med stora renoveringar bakom sig. Skuldfri med stor kassa. Föreningen är en så kallad äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 26 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.FastighetVacker fastighet anno 1904. Stora renoveringar bakom sig. Denna bostadsrätt stambyttes under 2019 i samband med renovering av badrum och kök.Läs mer
Motta info!
Du måste upprätta en användarprofil innan knappen fungerar. Bostadsdeal.se är en sökmotor... Läs mer...