Studentenwoning te huur, Gävle, Klik hier om de straatnaam te zienStenhammarsvägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1635916
  • Studentenwoning
  • 40 m2
  • 2
  • 1.9.2019
  • 7.378 Kronen

40 m2 studentbostad uthyres i Gävle

Nybyggd lägenhet med hög standard precis vid campus. Lägenheten har eget kök utrustat med fullstor kyl/frys, induktionshäll och mikro med grillfunktion. I det rymliga badrummet finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, sovrummet har garderober för förvaring och bredband ingår i hyran. Lägenheten har flera fönster för bra ljusinsläpp och ljusa ytskikt.

Till lägenheten ingår två sängar med hotellstandard (2*90x200cm) med ett tillägg på 200 kr/månad. Det går inte att välja bort sängarna och de får inte flyttas från lägenheten. Lägenheten har 12-månadershyra. Planritningarna visar endast ett förslag på möblemang. Lägenheten är ej möblerad utöver sängarna.

Lägenheterna på Stenhammarsvägen ligger precis vid campus till Högskolan i Gävle. Med en promenad på bara någon minut tar du dig till vackra Boulognerskogen med promenadstråk, grönområden, badplats, frisbeegolf och beachvolleybollnät. Det tar ca 25 minuter att promenera in till Gävle centrum.

Var uppmärksam på att bostadskö, som kan vara lång, förekommer på denna bostad. Det kan även kosta pengar att stå i bostadskön. Vi vill understryka att vi inte vet hur lång bostadskön för denna enskilda bostad är.

Wanneer je verdergaat, kom je op een nieuwe pagina met meer informatie over de woning en met directe contactinformatie van de verhuurder