Specificera sökning

STORLEK
- m2
HYRA OCH/ELLER KÖPA
Max hyra
kr.
Max pris
kr.
Typ av bostad

Vi vill ha nöjda kunder!

Hos Bostadsfinder.se och Bostadsdeal.se kämpar vi hårt för att göra bostadsmarknanden hanterbar för alla, oavsett om man är hyresgäst, hyresvärd, köpare eller säljare. Hos Bostadsfinder.se och Bostadsdeal.se har vi en nöjdhetsgaranti, som försäkrar att alla våra kunder blir nöjda. Nöjdhetsgarantin gäller i följande situationer:

1: Om du hittar en annons med en bostad som inte längre är ledig, återbetalas du för din nuvarande abonnemangsperiod och får dessutom en helt gratis abonnemangsperiod.
2: Om du har köpt ett abonnemang och inte varit uppmärksam på att abonnemanget förnyas automatiskt, kommer du att återbetalas för den outnyttjade teckningsperioden, men inom rimliga gränser.
3: Om du har använt abonnemanget, men av någon anledning inte är nöjd med vår service och meddelar oss det inom en dag efter köpet med en anledning, återbetalar vi abonnemanget.

Om du inte är nöjd av någon anledning, så kontakta oss på info@bostadsdeal.se - så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Bostadsfinder.se och Bostadsdeal.se har branchens hårdaste kvalitetskontroll av nya annonser. Du kan läsa mer om det här. Om du som användare upplever att en annons inte är korrekt beskriven eller att bostaden inte längre är ledig, kompenserar vi dig med ett kostandsfritt 7 dagars abonnemang!