Specificera sökning
STORLEK
- m2
HYRA OCH/ELLER KÖPA
Max hyra
kr.
Max pris
kr.
Typ av bostad

Nöjdhetsgaranti för Bostadsdeal.se & Bostadsfinder.se

Bostadsdeal.se och Bostadsfinder.se utgör tillsammans några av Sveriges största sökmotorer för lediga bostäder respektive bostadssökande. Vi skapar en överblick så att du endast behöver kolla på ett ställe när du letar efter en ny bostad eller en som kan hyra eller köpa din bostad. Våra tjänster är välkända och utvecklade över många år i nära dialog med våra användare.

Vi lägger väldigt stor vikt vid att ha nöjda användare. Därför har vi valt att ha en speciell nöjdhetsgaranti som kan användas vid utvalda tillfällen, beskrivna nedan. Det är ovanligt att en tjänst som våran har en sådan nöjdhetsgaranti.

Du kan använda nöjdhetsgarantin i följande situationer:

1: Vid fel i annonser:
Vi samlar in alla lediga bostäder i Sverige och gör mycket för att upprätthålla kvaliteten på många olika sätt. Om du som användare hittar bostäder på Bostadsdeal.se som inte längre är lediga eller har ett annat väsentligt fel, får du sex dagars gratis abonnemang. Om du har köpt ett abonnemang i förbindelse med att du fick tillgång till en konkret bostad, som inte var ledig då du köpte abonnemanget, får du denna period refunderad. 

2: Vid abonnemangsperioder som inte är använda:
Alla våra produkter är abonnemangsprodukter, vilket vi tydligt beskriver på alla ställen, däribland i våra villkor, på köpssidan, i det mail som mottages efter köpet, på fakturan osv. 

Faktum är dock att en mindre del av befolkningen inte kan läsa eller läser dåligt, och att man som bostadssökande i vissa tillfällen kan vara så stressad att man inte läser ordentligt om den produkt som man köper.

Därför har vi valt att inkludera en möjlighet att få obrukta abonnemangsperioder, inom rimlighetens gränser, refunderade till dem som av en eller annan orsak inte har läst och förstått att vår produkt är i abonnemangsform då de köpte abonnemanget via en av våra portaler.

Om du vill undersöka möjligheterna för att använda nöjdhetsgarantin, skicka då ett mail till kundnojdhet@bostadsdeal.se, om du inte redan har en dialog med oss kring detta.