Visa alla nyheter från Bostadsdeal
tisdag 14. april 2015

Bostadsdeal.se söker Advisory Board

Hej, 

Danske Ejendomsmedier A/S söker efter medlemmar till Advisory Board som kommer att upprättas under våren. Vi har redan approcherat ett antal strategiska personer, men söker nu fler namn för att gruppen ska återspegla den svenska fastighetsmarknaden. 

Syftet är att få input och insikt i den svenska marknaden både vad gäller den privata och kommersiella fastighetsmarknaden. Detta innebär stora möjligheter för medlemmarna att kunna påverka vår verksamhet i Sverige. I Danmark är vi idag den ledande aktören vad gäller matchning av kommersiella lokaler och privata bostäder och vi avser att få samma position i Sverige. 

Vi eftersöker diversifiering i sammansättningen bl. a vad gäller geografisk hemvist, bakgrund, typ/storlek av organisation/företag man verkar i. Detta för att kunna skapa en referensgrupp som återspeglar den svenska fastighetsmarknaden. 

Om du är intresserad av att bli en av medlemmarna i vårt Advisory Board så kontakta undertecknad på kim.hortlund@bostadsdeal.se så kontaktar vi dig för mer information om urvalskriterier, uppdragets innebörd, omfattning, incentives etc. 

På återhörande! 


Med vänlig hälsning 

Kim Hortlund 
Country Manager Sverige 
Danske Ejendomsmedier A/S