Rapportera

Lägenhet att hyra, Örebro, Klicka för att se adressGyrogatan xxx

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1601261
  • Lägenhet
  • 64 m2
  • 3
  • 1.9.2019
  • 11 676 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...

64 m2 lägenhet uthyres i Örebro

Välplanerad lägenhet med hög kvalitet och standard på både utrustning och material. Köksinredningen kommer från HTH och vitvarorna från Cylinda. I alla lägenheter finns ett förråd/klädkammare, inga övriga förråd finns i husen.
Bredband ingår i hyran med ett tillägg på för närvarande 300 kr per månad. Tv med ett basutbud ingår i hyran. Vi kommer ha en individuell mätning och debitering på el och varmvatten utöver hyran, värme ingår.
Då det är ett nyproducerat bostadsområde får man räkna med byggarbeten på de närliggande fastigheterna. Även tillgängligheten kommer vara begränsad. Med anledning av detta kommer vi ge en rabatt på hyran på 10 % till och med december 2019.
Södra Ladugårdsängen är ett område med vackra naturstråk och rekreation runt hörnet. Här finns närhet till såväl livsmedelsbutik som transportmedel.

Var uppmärksam på att bostadskö, som kan vara lång, förekommer på denna bostad. Det kan även kosta pengar att stå i bostadskön. Vi vill understryka att vi inte vet hur lång bostadskön för denna enskilda bostad är.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Örebro - klicka här för mer info...