Rapportera

Studentbostad att hyra, Örebro, Klicka för att se adressTybblegatan x

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1565572
  • Studentbostad
  • 20 m2
  • 1.7.2019
  • 3 106 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...

20 m2 studentbostad uthyres i Örebro

Boende i korridorsrum med eget badrum. I badrummet finns dusch, handfat och toalett. Fullt utrustat gemensamt kök finns i korridoren. Bredband med en hastighet på 05 Mbit från Telenor ingår i hyran.

Lägenheten har 12-månadershyra.

Lägenheterna ligger bara 300 meter från Örebro Universitet. Tybble torg med affär, restaurang och butiker ligger 40 meter bort. Mindre än en kilometer från Tybblegatan finns Ica Maxi och Systembolaget. Centrum når du på ca 10 minuter med cykel. I närheten finns även stora grönområden med löpspår och en 18-håls golfbana som på vintern har skidspår.
Med start vintern 2018 kommer lägenheter i fastigheten att renoveras i etapper och det förekommer därmed byggnadsarbete i området som i viss mån kan komma att påverka boende.

Var uppmärksam på att bostadskö, som kan vara lång, förekommer på denna bostad. Det kan även kosta pengar att stå i bostadskön. Vi vill understryka att vi inte vet hur lång bostadskön för denna enskilda bostad är.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Örebro - klicka här för mer info...