Rapportera

Studentbostad att hyra, Örebro, Klicka för att se adressDragonvägen x

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1571884
  • Studentbostad
  • 21 m2
  • 1
  • 1.8.2019
  • 4 666 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...

21 m2 studentbostad uthyres i Örebro

Bli först att bo i denna nybyggda studentlägenhet nära campus med hög standard. Lägenheten är utrustad med smarta eluttag som kan styras via en knapp i lägenheten. Även belysningen, med olika lägen, kan styras via en panel. Eget kök med fullstor kyl/frys, induktionshäll och mikro med grillfunktion. Badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bredband ingår i hyran.

Individuell mätning och debitering av varmvatten och el utgår. Förbrukningen debiteras på hyresavin i efterhand. I lägenheten ingår en säng med hotellstandard (90x200cm) med ett tillägg på 100 kr/månad. Sängen får inte flyttas från lägenheten. Lägenheten har 12-månadershyra.

Det nybyggda området ligger precis bredvid Ica Maxi och Systembolaget söder om Örebro city. Universitetet når man på 5 minuter och Centrum på 10 minuter med cykel. I närheten finns även stora grönområden med löpspår och en 18-håls golfbana som på vintern har skidspår.

OBS! Lägenheten är ej möblerad utöver sängen, bilderna är endast ett förslag på möblemang.

Var uppmärksam på att bostadskö, som kan vara lång, förekommer på denna bostad. Det kan även kosta pengar att stå i bostadskön. Vi vill understryka att vi inte vet hur lång bostadskön för denna enskilda bostad är.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Örebro - klicka här för mer info...