Rapportera

Studentbostad att hyra, Lund, Klicka för att se adressBrunnshögsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1361803
  • Studentbostad
  • 21 m2
  • 1
  • 1.11.2019
  • 4 652 Kronor

21 m2 studentbostad uthyres i Lund

Nybyggd studentlägenhet med hög standard. Ljust grå väggar och parkettgolv. Kök utrustat med fullstor kyl/frys, induktionshäll och mikro med grillfunktion. Helkaklat badrum med dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, badrumsskåp och tvättställ. I hyran ingår bredband, värme och vatten och ett tillägg med 100 kr/mån för hushållsel.
I lägenheten ingår också en säng med hotellstandard (105x200cm) med ett tillägg på 100 kr/månad. Det går inte att välja bort sängen och den får inte flyttas från lägenheten. Lägenheten har 12-månaders hyra.
Det nybyggda området Brunnshög är en självklar del av Lund där en blandning av bostäder, natur och kulturupplevelser växer fram. Från Parasollet har du närhet till kommunikationer såsom buss och snart även spårvagn. Universitetet och Lunds stadskärna når du på ca 10-15 minuter med cykel. I närområdet finns även livsmedelsbutik.
OBS! Lägenheten på bilderna visar endast ett förslag på möblemang. Lägenheten är ej möblerad utöver sängen.

Var uppmärksam på att bostadskö, som kan vara lång, förekommer på denna bostad. Det kan även kosta pengar att stå i bostadskön. Vi vill understryka att vi inte vet hur lång bostadskön för denna enskilda bostad är.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Lund - klicka här för mer info...