Rapportera

Studentbostad att hyra, Simrishamn, Klicka för att se adressRotgränd xxxx

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1395127
  • Studentbostad
  • 21 m2
  • 1
  • 1.11.2019
  • 4 636 Kronor

21 m2 studentbostad uthyres i Simrishamn

Nybyggd studentlägenhet nära campus. Alla lägenheten håller hög standard och är utrustad med: eget kök, fullstor kyl/frys, induktionshäll, micro med grillfunktion, tvättmaskin och torktumlare, bredband. I lägenheten ingår en säng med hotellstandard (90x200cm). Det går inte att välja bort sängen. Lägenheten har 12-månadershyra.

Det nybyggda området har ett attraktivt läge i området Liljansberget, Universitetet och träning på IKSUs anläggning ligger inom promenadavstånd. Bussförbindelserna till övriga Umeå är utmärkta. Nydalasjöns friluftsområde intill har fina motionsspår och sjön bjuder in till bad, paddling och fiske. Vintertid kan du åka långfärdsskridskor och längdskidor på Nydalasjön, och slalom på Bräntberget. Det är ca 2km till Mariehems centrum där det finns en välsorterad livsmedelsbutik och kvartersrestaurang.

OBS! Bilderna visar endast en typlägenhet vilket innebär att avvikelser förekommer. Lägenheten är inte möblerad. Området är under uppbyggnad vilket innebär att arbeten kommer förekomma.

Var uppmärksam på att bostadskö, som kan vara lång, förekommer på denna bostad. Det kan även kosta pengar att stå i bostadskön. Vi vill understryka att vi inte vet hur lång bostadskön för denna enskilda bostad är.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Simrishamn - klicka här för mer info...