Rapportera

Studentbostad att hyra, Simrishamn, Klicka för att se adressRotgränd xxxx

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1667127
  • Studentbostad
  • 21 m2
  • 1
  • 1.11.2019
  • 4 702 Kronor

21 m2 studentbostad uthyres i Simrishamn

Nybyggd studentlägenhet nära campus med hög standard. Lägenheten har ett eget kök utrustat med fullstor kyl/frys, induktionshäll och mikro med grillfunktion. I badrummet finns dusch och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bredband ingår i den publicerade hyran.
I lägenheten ingår en säng med hotellstandard (90x200cm) med ett tillägg på 100 kr/månad. Säng går ej att välja bort och får ej flyttas från lägenheten. Lägenheten har 12-månadershyra.
Det nybyggda området har ett attraktivt läge i området Lilljansberget. Universitetet och IKSU har du inom promenadavstånd. Bussförbindelserna till övriga Umeå är utmärkta för dig som inte cyklar eller åker bil. Nydalasjöns friluftsområde erbjuder fina motionsspår, bad, paddling och fiske samt långfärdsskridskor och längdskidor på vintern. Det är ca 2 km till Mariehems centrum där det finns en välsorterad livsmedelsbutik och kvartersrestaurang.
OBS! Lägenheten på bilderna visar endast ett förslag på möblemang. Lägenheten är ej möblerad utöver sängen.

Var uppmärksam på att bostadskö, som kan vara lång, förekommer på denna bostad. Det kan även kosta pengar att stå i bostadskön. Vi vill understryka att vi inte vet hur lång bostadskön för denna enskilda bostad är.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Simrishamn - klicka här för mer info...