Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Gärdet/Djurgården, Dianavägen

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1655966
  • Bostadsrätt
  • 70 m2
  • 2
  • 4 750 000 kronor
  • 2 258 Kronor

70 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

Interiör
Äntligen saluförs detta fantastiska 1920-tals hem som är smakfullt renoverat och i gott skick. Lägenheten erbjuder 70 välplanerade kvadratmeter som fördelas på två rum och kök, möjlig trea för de som önskar en social planlösning med två separata sovrum. Bostadens balkong är belägen i söderläge med sol från morgon till kväll, här njuter man gärna av svalkande dryck under sommarhalvårets härliga soltimmar! Lugnt och naturnära läge i underbara Hjorthagen med endast 5 min till Stureplan med t-bana!
Hallen nås bakom en betryggande dörr och öppnar upp lägenheten med goda avhängningsmöjligheter samt anslutning till kök, badrum och vardagsrum. Köket har en industriell-look och måste upplevas på plats för att få rätta känslan! Givetvis återfinns all den moderna utrustning som efterfrågas i ett kök! Här har vi även ett stort fönsterparti i söderläge som bidrar till strålande ljusinsläpp året runt. Stort matbord inrymmes för att ge plats till de stora middagarna!
Vardagsrummet är av modell större, erbjuder flertalet möbleringsalternativ samt har utgång till den inredningsbara balkongen i söderläge som överblickar grönskande innergård och himmel. Möjlighet att installera öppenspis i vardagsrummet, framdragen kanal! Mellan vardagsrummet och sovrummet finns två stora garderober som tar hand om förvaringen. Sovrummet vetter åt norr med utsikt mot Lidingö, här glimtas sjöutsikt! Stort och rymligt med plats för stor säng och förvaring.
Nära till såväl Lidingö som Djurgården samt en kort resa med T-bana ner till city. Nedgång till T-bana, buss och mataffär en kort promenad bort. Förskola inom kort promenad. Utegym och flertalet promenadstråk i området! Varmt välkommen på visning!

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...