Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Gärdet/Djurgården, Furusundsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1740950
  • Bostadsrätt
  • 42 m2
  • 2
  • Ej angivet
  • 3 041 Kronor

42 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

Interiör
Fantastisk 2:a med magisk utsikt saluförs nu på mysiga Gärdet! Lägenheten har attribut som balkong i sydvästligt läge som ger sol hela dagen, vinkyl och kolmårdsmarmor i hallen. Lägenhetens bästa attribut är utan tvekan utsikten som du får i samtliga rum. Vem vill inte stå i köket och diska med Stockholm framför sig genom fönstret utbredd som en tavla. Det här är lägenheten för dig som vill ha det lilla extra, fiber som ingår i avgiften och dessutom 3 min till tunnelbanan!
Välkomnande hall med garderober och kolmårdsmarmor. Stort härligt vardagsrum med plats för stor matmöbel. I vardagsrummet går det att möblera med både soffgrupp och matmöbel i modellen större. Från vardagsrummet når du balkongen, med Stockholms bästa utsikt! Här kan man sitta i solen från lunch till kväll och njuta av att kunna peka ut flera av Stockholms landmärken. Köket är maskinellt utrustat med spis, ugn, diskmaskin, vinkyl, kyl samt frys. Sovrummet är idag uppdelat i två rum men här kan du enkelt ta ner väggen om du så vill och får då plats med en dubbelsäng. Stambytt badrum med badkar, wc-sits och fönster.
Belägen på mysiga Furusundsgatan, med tunnelbana-nedgång (station: Gärdet) runt knuten på huset. Det finns en ICA-butik belägen 100 meter bort och ner för backen finns Gärdesfälten och härliga Djurgårdsvarvet. Kontakta mäklaren för mer information. Varmt välkommen att bo riktigt bra!

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...