Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Gärdet/Djurgården, Oxenstiernsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1740313
  • Bostadsrätt
  • 48 m2
  • 2
  • 4 750 000 kronor
  • 565 Kronor

48 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

Interiör
Med fritt läge högst upp i huset och fantastisk vy över Ladugårdsgärdet finns denna exceptionellt ljusa och välplanerade lägenhet. Fransk balkong med öppningsbart fönsterparti på hela 3 meter ger en otrolig frihet och rymd. Under de senaste åren har bostaden genomgått en förädling där varje kvadratcentimeter har fått kärlek.
Bakom betryggande säkerhetsdörr möts vi av en ljus och inbjudande hall där vi har plats för avhängning likväl som platsbyggd garderob. Köket är påkostat med exklusiv bänkskiva i marmor. Köket är placerat i öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet, med sitt stora fönsterparti, bidrar till en trivsam känsla och ger plats för såväl soffparti som matgrupp. Bostadens sovrum skiljs av med glasparti och inrymmer dubbelsäng samt förvaring. Badrummet är i fint skick och utrustat med allt som önskas inklusive badkar. I anslutning till badrummet finns tvättmaskin och torktumlare.
Attraktivt läge mellan Gustav Adolfsparken och Djurgården med närhet till såväl grönskande Gärdet som storstadens puls. Garnisonen ligger en kort promenad bort där vi finner både matbutik, restaurang och träningscenter.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...