Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Gärdet/Djurgården, Studentbacken

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1700056
  • Bostadsrätt
  • 46 m2
  • 2
  • 3 995 000 kronor
  • 2 571 Kronor

46 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

Interiör
Äntligen saluförs denna fantastiska tvårummare i Patriams påkostade projekt på Studentbacken. Bostaden är belägen på 10:e våningen och har magnifik utsikt. Fritt läge och utsikt över takåsar är två egenskaper som kommer på köpet. Lägenheten är modern och påkostad med exklusiva material. Genomgående och hotellkänsla, väldisponerad planlösning med generös sällskapsyta i öppen planlösning till kök, ett sovrum med walk-in closet, stort badrum samt en balkong med grönskande utsikt.
Avhängningsvänlig hall välkomnar med förvaring från platsbyggd garderob och städskåp. Hallen leder vidare in till sällskapsrum och kök med stora fönsterpartier i nordöst som ger fint ljusinsläpp. Köket går i sober, modern känsla med grå färgskala och vacker stenskiva som beklär bänk och vägg där god arbetsyta ges. All önskvärd maskinell utrustning som kylskåp och frys, induktionshäll, kombinerad micro/ugn och diskmaskin. Bredvid kyl/frys placerat finner du en platsbyggd hylla för extra förvaring åt vinflaskor och böcker. Plats för både soffmöblemang och matplats.
Det stora sovrummet ger yta för dubbelsäng samt nattduksbord och får fint ljusinsläpp från stort fönsterparti med utgång till bostadens härliga balkong med förmiddagssol. Rymlig walk-in closet med gott om förvaring samt platsbyggda garderober. I hallen ges access till hemmets generösa badrum, helkaklat i vitt på vägg och grått klinker på golv. Dusch och duschvägg i klarglas, vägghängd wc, tvättställ med spegelskåp ovan, två stående handduksvärmare, golvvärme samt kombinerad tvätt- / torktumlare.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...