Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Innerstad, Luntmakargatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1573557
  • Bostadsrätt
  • 50 m2
  • 2
  • 3 995 000 kronor
  • 2 474 Kronor

50 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Innerstad

Interiör
På klassisk cityadress med lugnt läge mellan både Stureplan och Hötorget återfinns denna ljusa och moderna lägenhet med fina ytskikt och generös balkong i soligt sydvästläge. Välkomnande hall öppnar upp och erbjuder rymlig yta för avhängnad samt garderober längs vägg. Vidare leds du genom kök i öppen planlösning till generöst sällskapsrum med utgång till balkong mot Luntmakargatan. Här ges stort ljusinsläpp med fin atmosfär, gyllene fiskbensparkett på golv och generös yta åt både stor soffgrupp och matmöblemang för 4-6 personer. Köket går i en modern med samtidigt lantlig karaktär med naturlig övergång genom öppen planlösning till sällskapsrum. Här ges god arbets och förvaringsyta med vita luckor på över- och underskåp med bänkskiva av behandlat trä och helkaklad vägg upp till tak i brun kulör vid spis. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, mikro, diskmaskin samt spishäll och fläkt.
Lägenhetens rogivande sovrum nås från sällskapsdel som skiljs av genom skjutdörr. Här ges rymlig inbyggd garderob med spegeldörrar och stort fönster med fint ljusinsläpp. Sovrummet ger plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Badrum nås från hall, helkaklat i vitt med klinker på golv. Rymlig duschyta med vikbara duschväggar i klarglas, handfat med kommod och WC.

Här bor du på lugn adress mellan både Stureplan och Hötorget i navet av city. Alldeles runt knuten finner du populära Urban Deli som med välsorterat utbud av livsmedel, restaurang och stor takterrass är en självklar plats under sommartid. Fortsätter du Luntmakargatan mot Odengatan når du ett flertalet restauranger i Koreansk anda som alla gjort sig stora namn i Stockholm. En stor fördel med cityläge är att valmöjligheten av gym, restauranger och butiker blir obegränsat och underlättar vardagen med alla nödvändigheter inom räckhåll.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...