Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Innerstad, Olof Palmes gata

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1646936
  • Bostadsrätt
  • 41 m2
  • 1
  • 3 795 000 kronor
  • 1 973 Kronor

41 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Innerstad

Interiör
Äntligen saluförs denna smakfullt renoverade studiolägenhet mitt i City! Kombinationen av den öppna planlösningen, minimalistiska stilen och utsikten över takåsarna ger lägenheten en unik karaktär. Ett perfekt boende för de som vill ha direkt access till stadens puls och sticka ut på ett sofistikerat sätt.
Inga detaljer lämnats åt slumpen. Redan i hallen möts du av ett golv i nero marquina-marmor som sedan övergår i ett mattsvart fiskbensparkett som går igenom hela lägenheten. Dimmers samt dörrhandtaget till badrummet är från Buster & Punch. Den 3,5 meter långa platsbyggd garderoben med borstade ståldörrar från golv till tak ger både bra förvaring och en känsla av rymd. Garderoben inrymmer även ett dolt sängskåp, vilket med enkelhet kan nyttjas som extrasäng när gäster är på besök.
Köket är också platsbyggd med finsnickeri i handmålad halvmatt genomgående svart färg. Vitvaror från Smeg och blandare från Tapwell.
Sociala ytor har prioriterats med ett generöst kök och vardagsrum. Denna del av lägenheten ger ett underbart ljusinsläpp från två stora fönsterparier i 90 graders vinkel mot varandra.
Vardagsrummet innehåller även platsbyggd väggdel med ljusinsläpp som bildar en sovalkov - praktiskt, luftigt och snyggt!
Stilrent och helkaklat badrum utrustat med dusch, duschväggar, wc, kommod, handfat i marmor och spegelskåp.
Varmt välkomna till detta unika boende ett stenkast från Centralstationen och Centralbadet. Populära bageriet Le Violon Dingue finner vi i huset och inom två minuters promenad hittar vi Urban Deli, Hötorgshallen, Filmstaden Sergel samt Haymarket för att nämna ett par attraktioner. Mycket goda kommunikationer!

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...