Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Kungsholmen, Baltzar Von Platens Gata

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1557850
  • Bostadsrätt
  • 51 m2
  • 2
  • 495 kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Bostadsrättsspecialisten
Bostadsrättsspecialisten
Telefon: 08 300 305
info@brspec.se

HÖRNLÄGE, GARAGE FINNS – Ljus & fin hörntvåa. Toppläge vid Pontonjärparken & Norr Mälar...

Tillfälle att förvärva ett förstklassigt boende på en av Stockholms attraktivaste adresser, alldeles invid Norr Mälarstrand och Pontonjärparken. Högt upp i huset på våning 3 med soligt sydvästvänt hörnläge, saluförs nu denna fina och ytterst välplanerade tvårummare om 51 uppmätta kvm.Lägenheten har på senare tid smakfullt renoverats med stilren design, bra material, nya golv och optimala funktions- och förvaringslösningar. Samtidigt bevaras alla tidstypiska detaljer från byggåret såsom bra takhöjd, spegelmönstrade dörrar, fina snickerier och stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp.

Planlösningen är yteffektiv och maximalt funktionell där sällskapsytorna med kök och vardagsrum integrerats till ett.

Köket är inrett i tidlöst och stilrent vitt med god förvaring i skåp och lådor, bra arbetsytor och komplett maskinellt utrustat. Vardagsrummet ger plats för soffa, TV-möbel och matbord. Sovrum med plats för dubbelsäng och god klädförvaring i rymlig garderob. Fräscht och nytt badrum, stilsäkert inrett med helkaklade väggar i vitt och grått klinker på golv med värme. Handfat på kommod med skåp, duschhörna med takdusch och vikdörrar i glas samt spotlights i tak. Hall med säkerhetsdörr och plats att hänga ytterkläder samt garderober för god förvaring.Lägenhetens fina hörnläge och skick i kombinationen med den suveräna planlösningen gör detta till ett förstklassigt boende för dig som söker det allra bästa. Här bor du i idyllisk parkmiljö och vid en av Stockholms vackraste strandpromenader längs paradgatan Norr Mälarstrand. Med en kort promenad förbi Stadshuset når du city och T-centralen på några minuter. Du bor även vid Rålambshovsparken och populära Smedsuddsbadet. I området finns flera populära restauranger, barer och caféer såsom bl a ”Trattorian”, ”Mälarpaviljongen”, ”Pontonen”, ”Petit France Bageri & Bistro”. I fastigheten finns två restauranger Sthlm Tapas och Nagg.Välskött och omtyckt förening med mycket stark ekonomi och låga månadsavgifter. För denna lägenhet är avgiften 1.152:-/månad – inklusive både kabel-TV och bredband!Föreningen sänkte avgifterna med 10 % i januari 2016 och ytterligare med 10 % i januari 2017. I föreningen finns 280 garageplatser till en kostnad om endast 1.300:-/månad. Föreningens medlemmar har förtur. Det finns förenings- och festlokal med stor terrass samt övernattningsrum som kan hyras direkt av föreningen. På varje ”viloplan” i fastighetens trapphus finns möblerbara gemensamma balkonger.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...