Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Artillerigatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1764393
  • Bostadsrätt
  • 53 m2
  • 2
  • 6 500 000 kronor
  • 1 374 Kronor

53 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
I Artillerigatans vackraste fastighet mellan Karlaplan och Östermalmstorg saluförs denna stilfulla, ljusa och moderniserade lägenhet med balkong och bevarade detaljer som djupa fönsternischer och högresta fönster med material som ljusbehandlad enstavsparkett genomgående och en sober, jordnära och skandinavisk känsla som genomsyras.
Rymlig och avhängningsvänlig hall välkomnar med yta för förvaring och möblemang som leder vidare till sällskapsdel och kök i öppen planlösning. Tre tilltagna fönster varav det ena glasad balkongdörr i fil ger rummet rymd och ljus som även framhäver takhöjden. Djupa fönsternischer ramar in fönsterna väl och visar på en svunnen tid som blivit väl omhändertagen. Sällskapsrummet ger plats åt matplats för 6-8 personer och stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Naturlig övergång till kök sker via stor köksö som förlänger det sociala livet. Här ges en minimalistisk och skandinavisk känsla med vita släta luckor, beslag ton i ton som ramas in av vacker stenskiva i varm ljusbeige nyans som följsamt även leder upp på vägg och köksö. Maskinell utrustning såsom ugn, spishäll, vinkyl, fläkt samt kyl/frys. Köksön ger en naturlig övergång mellan kök och sällskapsdel och förlänger det sociala livet för vänner och familj. Från köksdel nås även utgång genom glasad balkongdörr till möblerbar balkong med mysigt läge ut över grönskande innergård och charmigt gårdshus.
Rogivande sovrum är beläget åt andra hållet med tilltaget fönster för fint ljusinsläpp helt utan insyn. Sovrummet går i mörkgrå färgnyans med platsbygg interiör som ramar in säng med både hyllplan och garderobsförvaring bredvid på båda sidor. Badrum nås från hall och går i modern känsla med gråa toner på såväl vägg som golv. Rymlig duschyta med takdusch i kromat utförande, duschvägg i klarglas, fritt hängande handfat med belyst spegelskåp ovanför, vägghängd WC-stol, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt infällda spotlights i tak.
Från denna adress når du till både Östermalmstorg och Strandvägen på kort promenadavstånd. På Artillerigatan finner du några av Östermalms mest populära restauranger där avslappnade och franskinspirerade Daphnés ger dig ljus i höstmörkret medans Gastrologik och bakfickan Speceriet med sin inriktning på fine dining slåss för att uppnå sin tredje stjärna i Guide Michelin. Runt hörnet finner du nyöppnade Burger & Pastrami som redan nu tagit sin plats på burgarkartan.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...