Rapportera

Bostadsrätt till salu, Stockholm Östermalm, Birger Jarlsgatan

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1499163
  • Bostadsrätt
  • 79 m2
  • 2
  • 8 495 000 kronor
  • 2 392 Kronor
Få ytterligare info om bostaden!
Du kommer att länkas vidare till en annan webbplats där bostaden finns. Du måste vara inloggad och möjligtvis vara GuldAnvändare innan knappen fungerar. Börja eventuellt med att upprätta en användarprofil. Läs mer...
Behrer & Partners
Christian Colfach
Telefon: +46 (0)8-667 00 20
info@behrer.se

79 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Östermalm

Interiör
Nu saluförs denna generösa tvårummare (möjlig 3:a) i representativ fastighet med attraktivt läge i gränslandet mellan Östermalms lugna stillsamma kvarter och citypulsen några kvarter bort. Bostaden är högt belägen på våning fyra med vackra spröjsade fönsterpartier och balkong som vetter mot föreningens lummiga innergård. Detta hem besitter många av de klassiska attribut som ofta efterfrågas så som; genomgående fiskbensparkett, vackra fönsterpartier, serveringskåp i original samt ett fantastiskt burspråk i sovrummet. Den generösa planlösningen ger ett mycket socialt hem med öppet kök mot vardagsrummet. Vi finner ett större sovrum med garderobsvägg, klädkammare och burspråk. Vidare finns en generös hall med plats för avhängning och mindre möblermang. Det lyxiga badrummet nås via hallen och är utrustat med dusch, wc och tvättmaskin. Givetvis är köket fullt utrustat.
Här bor du mellan lugna och mysiga Eriksbergsgatan som leder upp till Café Saturnus och Birger Jarlsgatans levande del. Från detta läge når du både Karlavägen, Humlegården, Stureplan och Östermalmstorg på kort promenadavstånd med flertalet butiker och restauranger längs vägen. För den träningsmedvetna finns SATS Spårvagnshallarna ett stenkast bort! Ta chansen och flytta in i detta fantastiska hem som är smakfullt renoverat med senaste standard.

Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info...